Ha a postás ma hozta volna a csomagot, akkor ma át tudom venni a postán?
Figyelt kérdés
Ma hozta az értesítést a küldemény érkezéséről, akkor át tudom ma venni olyan 5óra fele a postán???2012. aug. 23. 10:47
1/4 anonim válasza:
Nincs ráírva az értesítőre? Ha a postásnál volt a csomag, akkor miután visszaér a postára leszámolni akkor át tudod venni! Ha meg alapból bent van a postán, akkor miért ne tudnád!
2/4 A kérdező kommentje:
Avonos csomagról van szó tehát hozznia kellett csak még aludtunk. :(
de akkor köszönöm a választ. tehát amint visszaér és leszámol áttudom venni ! :)
köszönöm.
2012. aug. 23. 11:04
3/4 anonim válasza:
Az Avon-t nem tudom, mert nálunk úgy tudom alapból ki se hozzák, csak az értesítőt! De ha nálatok kiviszik, csak aludtatok és bedobta a cetlit, akkor mindenképp meg kell várni, hogy visszaérjen a postára a csomaggal mert nem fogja visszavinni egyesével miután nem vették át :) Gondolom 5 órára már igencsak bent lesz, nagyon ők se szeretnek tovább dolgozni :) szivesen!
4/4 anonim válasza:
Azt tudom, hogy itt Budapesten az a szabály, hogy aznap még nem tudod átvenni. De a tértivevényes lapocskára rá van írva, mikor tudod átvenni. Én már másnap át tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!