Mi van kiírva neked személyes üzenetként msn-en?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 17:13
11/30 anonim válasza:
"Kiv. leszek én erre a Pesti kiruccanásra. :/ Hooolnaap(vagyis ma) buli vaan! Ésésés hátha!"
12/30 anonim válasza:
Miért ment át a csirke az úton?
RAMBO: Rosszul céloztam volna?
13/30 anonim válasza:
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!"
14/30 anonim válasza:
B@azdmeg.. ki akkora paraszt, hogy lepontozza ezeket.????
azért köszönjük szépen.. :S a kérdésre válaszolt mindenki, attól, hogy neked nem tetszik ne pontozd már le. h*lyecsicska.
15/30 anonim válasza:
Egyet értek az utolsó hozzászólóval. Abba mi a nem hasznos neked, kedves lepontozó, hogy mi van nekem kint msn-en?
16/30 A kérdező kommentje:
jó tudom nem is a legértelmesebb kérdést tettem fel, csk néha vicces dolgok szoktak kiirva lenni.
egyébként én sem tudok mi az a kedves személy aki pontozgat. lehet azért mert neki nincs msn-je :D
2009. júl. 25. 13:00
17/30 anonim válasza:
Lool! Akk meg ne irigykedj h*lyecsicska! Töltsél le magadnak!!! És ne pontozzáá' le minket! xD
18/30 A kérdező kommentje:
sztem nem ért hozzá :D
2009. júl. 25. 15:25
19/30 anonim válasza:
"Jó volt ez a kis "nyaralás":D Myvipen is fent van pár kép...| Kedden gyakorlat:'("
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!