Hogy lehet elérni, hogy Msn-ben megjelenjen személyes üzenetként a hallgatott zene adatai? Msnen beállítottam h halgatott zene adatainak megjelenítése de Windows Media playerben hogy lehet? Hol?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:12
1/4 anonim válasza:
Windows media playerben az Eszközök menü/beépülő modulok lenyíló listájában lehet.
2/4 anonim válasza:
szia. nekem be van ez pipálva, és msn-ben is. sajnos igy sem jeleniti meg. mi a teendő? win7-em van, 2009-es msn (az hiszem) és a legujabb plus van hozzá.
3/4 A kérdező kommentje:
de nekem nincs is olyan h eszközök, csak: most játszott, műsortár, bemásolás, írás, szinkronizálás, media guide. ennyi!:/
2011. febr. 26. 09:59
4/4 anonim válasza:
Van olyan menüsor, csak nálad nincs bekapcsolva. CTRL+M kapcsolja ki/be, vagy pedig az Alt megnyomásakor ideiglenesen megjelenik. Ott már van Fájl/Nézet/stb.., és az Eszközökön belül található a beépülő modulok. Itt kell a Messengerhez egy pipa, meg a Messengerben is egy pipa hogy mutassa a lejátszást.
Ha sehogy sem jön össze, a Winamp és VLC is tartalmaz olyan beépülő beállítást ami kijelzi a WLM-ben a lejátszott zenét vagy akár videót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!