Szerintetek ez túl nagy kérés lenne tőle? /FELPONTOZLAK/
Figyelt kérdés
A jövőhéten lesz a 18. születésnapom. A nővérem pár évvel ezelőtt talált egy szép vastag férfi aranyláncot. Nekem már akkor nagyon megtetszett, és kértem hogy adja nekem. De nem adta, ő használta. /Pedig neki is vannak nyakláncai/
Nem rég pénzre volt szüksége, és beadta a zálogházba. Itt jövök én képbe. :D Szerintetek túl nagy kérés lenne, ha megkérném rá, hogy a 18. születésnapomra, hogy adja nekem a nyaklánc zálogjegyét, és majd én kiváltom magam? :D
2012. aug. 22. 23:13
1/12 A kérdező kommentje:
*kiváltom magamnak
2012. aug. 22. 23:14
2/12 anonim válasza:
szerintem túl nagy kérés , de mégis csak egy 18. szülinap ami nagyon fontos :D
3/12 anonim válasza:
Nem :) 18. szülinap, és neked nagyon tetszik. Én odaadnám.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem nagy kérés, de nem úgy van, hogy ki is kell fizetned? Gondolom neki pénzre volt szüksége, és azért adta be.
5/12 A kérdező kommentje:
De igen, ki kell fizetnem a zálogházban, csak akkor adják ki.
2012. aug. 22. 23:33
6/12 A kérdező kommentje:
De még így is megéri, mert sokkal többet ér, és többe kerülne egy olyan, mint amennyit fizetni kell a kiváltásért.
2012. aug. 22. 23:34
7/12 anonim válasza:
Hát akkor ahhoz a zálogjegy sem kell, bemész és megveszed. Bár nem tudom, hogy amint bead valaki valamit, azt meg lehet-e venni rögtön.
8/12 A kérdező kommentje:
De de kell :), Mert ő nem "örökre" adta be, havonta jár hosszabbíttatni hogy ne járjon le, és vesszen oda.
2012. aug. 22. 23:39
9/12 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2012. aug. 22. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!