Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dolgozik valaki Albán pékségbe...

Dolgozik valaki Albán pékségbe, hol és mennyit keres?

Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj oda!!!!!!

Ilyenek ezek. Neked kerestem ki, hogy nehogy így járj Te is!

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

2012. aug. 11. 20:50
 2/6 anonim válasza:
63%

Nagyon olcsó élesztő ízű felfújt pékáruk, márkás-neves kenyerek kispórolt receptekkel. Undorító, a pék nem mos kezet wc után...

Munka:

hajnali fél 5-től este 10-ig 400 Ft os órabér, nem bejelentett.

Két nap munka két nap szünet.

A főnők rányomul az alkalmazottakra...

2013. márc. 16. 16:11
 3/6 anonim válasza:
100%
Tökre nem igaz vagyis részben ahol elöször voltam ott tényleg gusztustalanok voltak 400ft-ért dolgoztam bunkók és igénytelenek volt de most egy másik albán pékségben dolgozok napi 8 óra ket nap munka egy pihenő és 650ft órabér....Sztem ez jó..attól függ nem egy kutya az egész elöször el se hittem hogy ilyen normálisak ezek a másikhoz képest :)
2013. szept. 26. 00:49
 4/6 monick válasza:
100%
Én eddig 2 napot,hajnal fél 5-től este fél 10-ig,napi 7000-ért.Leülni ez idő alatt nem lehet,beszélgetni,telefonálni,stb nem lehet,csak melózni....az albán egy kötözkődő állat,aki gépnek néz minket,magyarokat...Nagyon szar hely,egésznap stresszben dolgozni...
2013. okt. 24. 17:15
 5/6 gven1993 válasza:
100%

Szia!

Én is albán pékségben doglozok, bejelentve, 80-at kapok kézbe, heti 6 nap napi 8 órában. Tény, hogy gépnek néznek, le nem ülhetsz,Wc-re is csak úgy, hogy a vásárlót nehogy megvárasd. Az is tény, hogy nyomulnak, és az se érdekli, ha van párod. Elutasítást nehezen viselik, de nem lehetetlen lekoppintani. Beszélgetés a többi eladóval, vásárlóval, pékekkel nálunk is offos. Egyébként tudni kell őket kezelni szerintem. Egyébként elviselhetők :)

2013. dec. 31. 00:51
 6/6 anonim válasza:
Napi 16 óra munka egy nap szabadnappal, ez pedig illegális.
2020. okt. 28. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!