Milyen gyakran egészséges hajat mosni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg mindentől függ, de úgy átlagban. A heti egy hajmosás nekem nem elegendő, mivel már a harmadik nap után zsíros a hajam, viszont naponta mosni sem akarom, mert tudom, hogy árthat. Ha három naponta megmosom az nagyon sűrű?2012. aug. 22. 16:07
1/4 anonim válasza:
Én két naponta mosom, pedig nem vállig/derékig érő hajam van.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is most kezdek átszokni a 3-4 napra, de egy csomó helyen olvastam, hogy hetente kéne, mert nem egészséges sűrűn. A samponomra napi használat van írva, és arra gondoltam, hogy csak nem írnak rá olyat, amitől bajom lehet.
2012. aug. 22. 21:20
4/4 anonim válasza:
A samponra azt írnak rá amit akarnak.. Őket nem érdekli, hogy mi lesz veled, csak hogy vedd meg. Jó nyilván nem drasztikus dolgokra kell gondolni.. De szerintem az az egészséges ha heti 1x mosod. Én régen heti 2x-3x mostam, szinte egyáltalán nem nőtt, most átszoktam heti 1 mosásra, és megindult a növésben.. Mivel nagyon zsírosodik a hajad ajánlom a hintőport vagy a selyempúdert.. Felszívják a zsírt, tartást adnak a hajnak és nem káros!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!