Mi lett a világgal?
mindenhol azt olvasni, hogy 12 évesen nem-e gáz, hogy szüzek?! én 16 évesen vesztettem el és nem bántam meg, hogy nem elöbb. felfogtam, hogy ez 2012 de ez túlzás. a másik meg, hogy 8-9 éves lányok este az utcán meg a plázába sminkkel rázzák magukat.
én ezt felháborítonak találom!! csak én vagyok ezzel így?
19/L
Hát igen. Borzasztó. Sokan nincsenek megérve a közösülésre, de mivel ezt látják a tévében, a neten, ezt olvassák a facebookon, ezzel traktálja a "barátja", ezt a témát hozza fel a legjobb barátnő... ezért megteszik. Mert ez a menő, ettől lesznek felnőttek.
Egy jó szülő, jó neveléssel ezt kivédi.
Én azt tudom elképzelni, hogy azokra a lányokra akik már 12 évesen szexelnek, nem figyelnek a szüleik. Az utcán vannak egész nap, bandákba verődnek és az idősebb fiúk vissza élnek az -"anyátlan, apátlan" szeretet-, figyelem éhes- kislány helyzetével.
Biztos vannak kivételek. De szerintem a szülői figyelem és szeretet hiánya az, ami korai közösülésekbe kergeti a fiatal lányokat.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!