Csak szerintem lett ilyen béna a gyakorikerdesek.hu?
Ez nem bénaság, hanem törvény kérdése.
Nem lehet letöltési oldalra linkelni, mert az oldalt büntetik meg jogvédett tartalom terjesztésének elősegítése miatt.
Emiatt nem lehet válaszolni letöltőoldalakat, mert törölnék, így egyből a kérdést is törlik. Mivel nem lehet linkelni oldalakat, a válasz magában is meghiúsul, mert olyan cenzúra van az oldalon hogy letiltja a link bemásolásának lehetőségét.
Más szemszögből: ha nem tudsz beírni Google-be annyit, hogy a játék neve + torrent vagy tárhely neve vagy a fájl típusát, akkor meg is érdemled hogy töröljék.
Az előző kérdésedet nem én töröltettem, de úgy látom nagyon választ akarsz rá kapni:
Nem, mivel nem rossz szándékból vagy bántásból írtam, amit írtam. Ha nem tudod elfogadni, hogy ez a valóság és eszerint kell eljárni az oldalnak, és emiatt sértettséget érzel, azt sajnálom.
Nem, hanem azt miből gondolod, hogy ha le akarok tölteni valamit, akkor az az első dolgom, hogy ide kiírom.
Hát marhára nem.
Én előtte google-ban keresem, meg torrent oldalakon, még a piratebay is gyakran használom. De vannak bizonyos dolgok amiket nem lehet ilyen könnyen megtalálni.
Ha szerinted "béna" a törvények betartása. Fogadok, hogy még nem ütötted meg a bokád, de ami késik, nem múlik...
Nem tudom olvasol-e ilyen jellegű híreket, de egyre komolyabban veszik a letöltéses dolgokat Magyarországon is. Merthogy az lopás. Nem tudtad? Teljesen jogos, hogy itt sem támogatják a lopást. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!