Neni83 kérdése:
Ez a szerb vagy horvát szöveg szerintetek mi lehet? Dalakovac, Markovac, Mala Krsna, Lajkovac, Caje, suje, ajde
Figyelt kérdés
Goran Bregovic - Kalasnjikov c. dalában énekli...google fordító izzadt,de nem tudta lefordítani!2012. aug. 21. 23:36
1/4 anonim válasza:
Utánanézve a "dal" többi szövegének, ez alapján:
Zoki, zorice, cavro bobonice
Caje, suje, ajde, hopaaaaa
Boom, boom....
Cigani ! Stoj !
Szlovén. Google fordító szerint.
Szóval amiket kimásoltál, azokat nem biztos, hogy lehetne bármire fordítani... a Stoj és a Cigani és viszont igencsak olyan, amit lehet....
2/4 anonim válasza:
Dalakovac, Markovac,Mala Krsna, Lajkovac ... ezek, bár én is csak feltételezek a nagy kezdőbetűből, helységnevek lehetnek.
A Caje (csaje), suje - ha jól tudom cigány nyelvezetből van (Bregovic sokat merít a cigányzenéből), pontos jelentését nem tudom.
Ajde - gyerünk
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. aug. 22. 09:49
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad volt! :) :) :)
Mala Krsna-Szerbia Dunától nem messze.
Lajkovac-Szerbia
Ďalaková- Szlovákia
Markovac-Serbia
2012. aug. 22. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!