Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak a meleg gondolat...

Mit csináljak a meleg gondolataimmal!?

Figyelt kérdés
nem tudok aludni nyugtalanít állandóan a férfiak...22éves vok bp.

#meleg-ség..
2012. aug. 21. 19:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
úgy,hogy már megkeféltek...többen.
2012. aug. 21. 20:38
 2/13 anonim válasza:
Semmit nem kell velük csinálj, legfeljebb annyit, hogy elfogadd őket. Ettől nem fogsz szabadulni, ez nem egy választás. Ezek szerint meleg vagy, esetleg biszexuális. Fogadd el, mert sokkal rosszabb, ha küzdesz ellene.
2012. aug. 22. 15:29
 3/13 anonim válasza:

"A választás a tied."

Ne is figyelj az ilyen ostoba válaszokra. Ez nem választás kérdésre. Ha a férfiak izgatnak fel (szexi pasikra áll föl a szerszám), akkor az ellen nem tudsz mit tenni, nem lehet befolyásolni. Ne küzdj ellene, mert azzal csak saját magadnak ártasz, és boldogtalan leszel. Meleg vagy, fogadd el.

2012. aug. 22. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Fogadd el, törődj bele. Mindenki másmilyen, neked épp ez jutott, ez nem jó vagy rossz, csak egy tulajdonság mint a hajszín, amelyen a lakosság min. 10%-a osztozik veled. Sokan próbálták elnyomni, aztán vagy boldogtalanul éltek, vagy lett családjuk ami jó volt nekik, de közben meg a szomszéd csávóval járt össze, hasonlók. Boldog úgysem lehetsz ha hazugságban éled le az életed tovább, hiszen egy nő nem adhatja meg azt amire vágysz, és persze, hogy nem tudja megadni egyik sem mert Te férfiakra vágysz (illetve ha biszex vagy akkor más, azt nem tudom pontosan milyen lehet, akkor meg mindkettőre vagy felváltva, mindegy, akkor is ugyanúgy el kell fogadni). Én is gimiben próbáltam elseperni a gondolatokat, érzelmeket, egyetem elején viszont már nem tudtam magam előtt tagadni a dolgot, de nagyon örülök, hogy elfogadtam magam és így próbálok boldogan élni, és azóta sokkal jobb is, mégha úgy is érzi az ember kicsit h a társadalom kinéz. Viszont nálam a tapasztalat szerencsére nem ezt mutatta. Magadtól úgysem jut több alkalommal ilyen eszedbe ha nem vagy meleg/bi, ugyanis egész életedben szinte csak a hetero életformát láttad és tekintetted követendőnek. Szóval, barátkozz meg a gondolattal, ettől még ugyanolyan jó, értékes is lehetsz meg persze nem is, azt nem ez dönti el, viszont boldog meg csak így, ha az leszel aki vagy. Drukkolok.:) 21/fiú
2012. aug. 22. 17:13
 5/13 anonim ***** válasza:

"A jót akarni kell, a rossz csak jön magától."

Mert ki mondja hogy ez rossz? Most ne hogy már nekem kelljen megváltozni másnak a kedvéért...

2012. aug. 22. 19:34
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Mert ki mondja hogy ez rossz?

Isten!

2012. aug. 22. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
Isten szerinte a homoszexualitás rossz, aki homoszexuális az változzon meg ne engedjen az ördög csábításának. Volt jó néhány eset, mikor egy homoszexuális illető képtelen volt elfogadni magát és öngyilkos lett. Úgy tudom a 10 parancsolatba benne van hogy ne ölj. (még ha öngyilkosságról is van szó) Hol volt akkor Isten? Isten kedvére akart tenni, a vége pedig az lett hogy főben járó bűnt követett el, ráadásul a saját életét dobta el. Na ezt magyarázd már meg nekem.
2012. aug. 22. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Részvétem. Tudom, hogy nem könnyű a helyzeted. Kérlek keress fel egy olyan személyt akiben megbízol, és a kérdésedre személyesen tud felelni. Így lesz idő és alkalom ,hogy mindent alaposan átbeszéljetek.
2012. aug. 22. 22:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyenes választ nem kaptam a kérdésemre. Nem könnyű a helyzetem? Esetleg nem VOLT könnyű, ameddig ki nem békültem önmagammal. Teljes mértékben boldog vagyok. Van 6 nagyon közeli barátom akik tudják, és mindenben mellettem állnak. (ők heterók) Azzal hogy elmondtam nekik csak még szorosabb barátság lett köztünk. Róluk tudom hogy egész életemben kitartanak mellettem. Rosszul kéne éreznem magam? :)
2012. aug. 22. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Fenti kérdésekre nem kapsz tőlük választ. Olyan személyt keres akivel meg tudod beszélni, hogy hol volt Isten akkor.

Igaz ,nem kaptál egyenes választ. Ezt nem lehet pár mondatban leírni, és nem is akarom itten.

2012. aug. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!