Tetoválás érvek és ellenérvek?
Hát..
érv:hát ha neked tetszik akkor miért ne..meg szép is(de attól függ h mi az:DD
ellenérv:örökre megmarad..nagyon nagyon fáj..utána egy ideig is fájni fog..
de a te döntésed:))
Engem ami leginkább visszatart, hogy tele vannak ezek a festékanyagok minden szarsággal és nehogy allergiás reakciót váltson ki. Hallottam olyanról, hogy a tetoválásra pár évre rá, jöttek csak elő..elég csúnya, vöröses hólyagok.
Na, most szerintem ez olyan 1000ből 1 alkalommal fordul elő.
Ti mit tudtok erről?
Nekem semilyen tetoválás nem jön be. És nem is csináltatnék magamra. Másokat attól féltek, hogy "hirtelen felindulásból" csináltatja, és később megbánja, de nagyon. Mert ez egy életre ottmarad. Vagy összeszedi a pénzét, mert van egy lézeres megoldás (ami több hétig tart, jóval többe kerül mint a tetoválás és sokkal jobban fáj), ezzel el lehet tüntetni.
Ilyen fiatal kamaszkorba nem ajánlom hogy csináltass. Még várj 2-3 évet, és ha meg mindig tetszik az amit akarsz, akkor varrasd magadra. Mert az évek alatt nagyon sokat változik a gondolkodásod (nem csak erről, mindenről).
Az első hozzászólótól kérdezném,hogy mikor ilyet ír: ''Hát..
érv:hát ha neked tetszik akkor miért ne..meg szép is(de attól függ h mi az:DD
ellenérv:örökre megmarad..nagyon nagyon fáj..utána egy ideig is fájni fog.."
Van tetoválásod jó gyerek?
Én is szeretnék egy tetoválást, ennek már alaposan utána jártam és egy a bökkenő ami a legeslegfontosabb:
Csak olyan tetoválást szabad készíteni amit nem fogsz 1-2 vagy akár 10 év múlva sem megbánni hogy felvarrattad magadra. Kb 2 éve nézegetem a külömböző tetkókat, mintákat félretettem párat amik tetszettek és hát rá egy fél évre vagy évre mikor megint átnéztem hogy voltak ilyenek már nem is tudom megbántam volna eléggé ha felteszem magamra.
Szóval ez örök és ami még hogy ne divattetkó legyen legjobb ha rólad szól, kötődik hozzád mivel részed lesz a tetoválás úgy fogod megbecsülni a legjobban ha úgymond azt fejezi ki "ami te vagy". Én még keresem az igazit ami tényleg hozzám illik és 20 év múlva is azt mondom hogy szép és nem bántam meg...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!