Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudom lenyomozni?

Hogy tudom lenyomozni?

Figyelt kérdés
Valaki egy hónapja üzeneteket írogat nekem, eléggé sértőeket és szexuális jellegűeket. Visszaírtam neki, hogy hagyjon békén, erre azt írta, ezért meghalok és még elég szép dolgokat. Szeretném megtudni, ki volt az, hogy tehetem meg? Rendőrségre szerdán tudok csak menni, azon kívül ha ők nem tennének semmit?? Valaki volt hasonló helyzetben? Ti mit csináltatok? Köszönöm a válaszokat előre is.
2012. aug. 20. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A rendörségen kell feljelentést tenni zaklatásért, ha megvan, akkor a telefonszámmal együtt.
2012. aug. 20. 10:42
 2/3 A kérdező kommentje:
bocsánat azt kihagytam, hogy e-mailben küldi, feltételezem egy áll e-mail címről...
2012. aug. 20. 10:53
 3/3 anonim válasza:
Zaklatásért,fenyegetésért fel tudod jelenteni,IP cím alapján meg tudják találni ha akarják,de általában nem nagyon akarják.És úgy tudom hogy ehhez magánindítványt kell beadnod ami 5000ft,de ez nem 100%.Menj be nyugodtan a rendőrségre,szépen elmondod hogy mi történt,ha tudod akkor nyomtasd ki az e-maileket,és vidd magaddal,mutasd meg őket.
2012. aug. 21. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!