Miért nem létezik fiú-lány barátság?
Figyelt kérdés
Mért van az hogy minden fiú azt mondja hogy "lány és fiú barátság nem létezik"! De miért nem?
Én eddig biztos voltam benne, hogy igen, de kezdek kételkedni... :/ 14/L
Úgy, hogy egyikük sem érez egy iciripicivel sem többet..
2012. aug. 19. 16:23
1/5 anonim válasza:
pedig létezik! 11 éve egy fiú a legjobb barátom. Nem tudna elképzelni engem se a barátnőjének, én se őt a barátomnak. Ez olyan mintha a saját bátyámat kéne elképzelnem a barátomnak.
2/5 anonim válasza:
mert a ffi és a női hormonok elre vannak kódolva..:/
4/5 anonim válasza:
"létezhet" de különböző tényezők kellenek hozzá és azok nélkül nem.Ahogy te gondolod olyan formában nem létezik sajnos ez az igazság.És a nők képtelenek belátni hogy nem létezik olyan formában és úgy ahogy ők azt hiszik/ gondolják.Hosszú lenne kifejteni most ide..
5/5 X-atosz válasza:
Az esetek nagy részében valóban nem létezik, az egyik fél többet akar mint a másik.
Kivételes esetek lehetnek, ami nagyon ritka, és nagyon meg kell becsülni.
Nekem van egy nagyon kedves barátnőm (női barát a pontosság kedvéért) évek óta. Egyikőnk sem érez többet a mély barátságon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!