Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális ez? (lent)

Normális ez? (lent)

Figyelt kérdés
Mostanában mindig arról álmodozok, hogy ez olyan sráccal találkozom, akinek az egyik szeme zöld, a másik meg kék. Most komlyan, normális ez? Egyáltalán miért vannak ilyen fura vágyaim?
2012. aug. 18. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Van ilyen :D [link]

Amúgy ilyen az ízlésed és kész.

2012. aug. 18. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
ez semmi én álmodtam egy olyat hogy mikor a kezemet akartam mozgatni, akkor a lábam, ha pedig a lábamat akartam, akkor a kezem mozdult meg ._.
2012. aug. 18. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális? :D

Amúgy ha felemás színű valakinek a szeme, azt heterokrómiának hívják. Szerintem nagyon király és különleges.:))

2012. aug. 18. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is.:P Kár, hogy még egyszer sem találkoztam ilyen emberrel.:/
2012. aug. 18. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól néz ki, amúgy ebben semmi rossz nincs. Ha egy 60cm-es műpénisszel akarnál halálra erőszakolni egy disznó hátára kötözött férfit, na az fura lenne.
2012. aug. 18. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért, Takkara? Te ilyenekről álmodozol ? :D
2012. aug. 19. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még csak a Rise Against énekesét láttam élőben, neki is ilyen szeme van, a bal kék, a jobb meg barna. :) Sajnos személyesen nem ismerek heterokrómiás embert, pedig egész nap a szemét bámulnám!:D
2012. aug. 19. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!