Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Most elado vagyok egy pékségben de nagyon utálom. Iszonyatosan! A munkával igazabol nincs baj mert elvagyok hanem inkabb az emberekkel van a probléma! Egyedul vagyok 8 és fél órában és nem tudok szünetet tartani. De persze a munkaadó le vonja a szüneteket.Hiába magyaraztam nekik hogy nem tudok kimenni mert egyedul vagyok mindig all valaki a pult előtt akit ki kell szolgalnom teljesen egyedul. Előfordulnak olyan napok hogy 216 vásárló van a reggeles műszakban. És folyamatosan engem hivnak be túlórázni. Pl most mentem 6 nap reggelest! 3:40 kor kelek ilyenkor hogy 4:50 re beerjek. Es pofatlan modon behivtak a 7.napra is igy ugrott a szabadnap. Ma konkretan a 9. Napom van pihenő nélkül. És ezt szová tettem a fönökségnél akik azt igértèk hogy lesz változás. De nem vagyok hülye. Tudom h nem lesz ezért március 1. én fogok felmondani. Szerintetek ha pl olyan munkahelyre megyek mint az interspar,lidl,penny meg ehez hasonlok akkor valamivel jobb lesz? Ott nem feltétlenul kell kasszába lenni. Meg nem lennék egyedul sem, nem minden teher rám szakadna. Vagy jobban járnék ha inkább gyárban helyezkednék el?ma 09:00
1/4 anonim válasza:
Miért szívatod magad még egy egész hónapon át, mikor úgysem fognak változtatni? Amíg nem mondasz nemet és tagadod meg a kihasználást, nem lesz változás. Ha egymás után 9 nap bemész dolgozni, és levonják a fizetésből a nem létező szünetet, majd te ezt szó nélkül jóváhagyólag támogatod, akkor abban is te is hibás vagy. Csak azzal lehet ezeket megcsinálni, aki hagyja magát rabszolgának nézni.
2/4 anonim válasza:
Ettől a mostani helytől bármelyik jobb, sem a gyárakban, sem a multiknál nem fognak így kihajtani. Ilyen amit írsz csak kisvállalkolzásokban fordulhat elő, nagy cégeknél ilyet nem engednek meg.
4/4 anonim válasza:
Erre mondják: hüIye, aki hagyja magát...
Tanulj meg nemet mondani. Pl adott esetekben túlórákra. Ugyanis az nem kötelező, hanem vállalható.
Ha meg alapon nem való neked a munkakör, mert pl embereket nem bírod, jön a kérdésem:
Miért vállaltad? Miért nem mondasz fel?
Bakker...
Jó, hogy nem minden egyes ki-be légzést nem nekünk kell megmondani, hogy csináld már, mert megfulladsz...
Hány éves vagy? 3-5?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!