KR1ss19 kérdése:
Hogy érzed jelen pillanatban magad?
Figyelt kérdés
közérzet2012. aug. 17. 20:12
11/18 anonim válasza:
bár magányosabb vagyok mint valaha ( mert pár hónapja egy reménysugárt észleltem aminek most vége) de mégis jól vagyok és örülők hogy élek, egészséges vagyok, van két kezem és lábam, van munkahelyem, családom. Az élet velejáróra a rossz így meg kell tanulni elfogadni.
12/18 A kérdező kommentje:
:) Én is így vagyok vele bár nekem még nincs családom, mivel
18éves vagyok de azt kell szeretni amink van, nem kell luxus autó 500.000Ft aranykarkötő.
2012. aug. 17. 20:29
13/18 anonim válasza:
22 éves vagyok, nincs barátnőm, szomorú vagyok, meg vesekövem van és görcsölök, bevettem két algopirint meg rá egy deci házi szílvát most már nem fáj csak kicsit furán érzem magan.
14/18 anonim válasza:
Most vidám vagyok, mert trollkodtam néhány kérdésnél és jókat kuncogtam amikor írtam. Azt hiszem az éjszaka folyamán marad ez az állapot.
15/18 anonim válasza:
Hát most hogy bevertem 2 flakon Koccintóst, és arra még a TSZ-es Böbe varázsitalát, egész tűrhetően! (B*SZOTTJÓL!) :D
16/18 anonim válasza:
Úgy odamondtam az előbb valakinek! ^^ Szóval most jól érzem magam. :)
17/18 anonim válasza:
Semlegesen.
Van egy fiú, aki régóta tetszik, de ő szerintem a létezésemről sem vett még tudomást. Azaz de, de nem nagyon érdeklődik irántam... Ráadásul valszeg van barátnője is.
Egyrészt boldog vagyok, mert tudom, hogy Ő is boldog, szóval ez +1 pont
Viszont szomorú is, mert nem velem (-1 pont)
+1+(-1)=0
Szóval semlegesen.
14l
18/18 anonim válasza:
érzem magam most vettem le a zoknimat amit 2 hete nem mostam hát érzem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!