Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy érzed jelen pillanatban...

KR1ss19 kérdése:

Hogy érzed jelen pillanatban magad?

Figyelt kérdés
közérzet

2012. aug. 17. 20:12
1 2
 11/18 anonim válasza:
bár magányosabb vagyok mint valaha ( mert pár hónapja egy reménysugárt észleltem aminek most vége) de mégis jól vagyok és örülők hogy élek, egészséges vagyok, van két kezem és lábam, van munkahelyem, családom. Az élet velejáróra a rossz így meg kell tanulni elfogadni.
2012. aug. 17. 20:27
 12/18 A kérdező kommentje:

:) Én is így vagyok vele bár nekem még nincs családom, mivel

18éves vagyok de azt kell szeretni amink van, nem kell luxus autó 500.000Ft aranykarkötő.

2012. aug. 17. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, nincs barátnőm, szomorú vagyok, meg vesekövem van és görcsölök, bevettem két algopirint meg rá egy deci házi szílvát most már nem fáj csak kicsit furán érzem magan.
2012. aug. 17. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Most vidám vagyok, mert trollkodtam néhány kérdésnél és jókat kuncogtam amikor írtam. Azt hiszem az éjszaka folyamán marad ez az állapot.
2012. aug. 17. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát most hogy bevertem 2 flakon Koccintóst, és arra még a TSZ-es Böbe varázsitalát, egész tűrhetően! (B*SZOTTJÓL!) :D
2012. aug. 18. 07:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Úgy odamondtam az előbb valakinek! ^^ Szóval most jól érzem magam. :)
2012. aug. 20. 16:00
 17/18 anonim válasza:

Semlegesen.

Van egy fiú, aki régóta tetszik, de ő szerintem a létezésemről sem vett még tudomást. Azaz de, de nem nagyon érdeklődik irántam... Ráadásul valszeg van barátnője is.

Egyrészt boldog vagyok, mert tudom, hogy Ő is boldog, szóval ez +1 pont

Viszont szomorú is, mert nem velem (-1 pont)

+1+(-1)=0

Szóval semlegesen.

14l

2012. dec. 22. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
érzem magam most vettem le a zoknimat amit 2 hete nem mostam hát érzem!!!
2016. dec. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!