Meddig tart még a "HÉT szűk esztendő"?
tudod a történet úgy szól, hogy József megjósolja, egészen pontosan értelmezi a fáraó álmát, hogy lesz hét bőséges esztendő és azt követni fogja hét inséges.
ennek hatására Egyiptom fel tud készülni a szűk esztendőkre a bő esztendők alatt.
láttál te itt bárkit is felkészülni? láttál te is bárkit is felelősségteljesen előre gondolkodni?
most, amikor már lassan a szájunkig ér xar is csak a hülyeség dől mindenhonnan. miből gondolod, hogy így valaha vége lesz????
Már évek óta "csak egy kicsit kell még kibírni". Szerintem ebből a xarból már nem fogunk kikeveredni. Túl mélyre rántott minket Medgyessy és Gyurcsány elvtárs...
Addig tart a hét szűk esztendő, amíg az emberek így gondolkodnak, mint a fenti pár hozzászóló. Amíg mindenki azt mondja, hogy szarok vagyunk, és ebből úgy is már csak szar lesz, nem tudom, mit is várnak? Sajnos az a baj, hogy mások (hogy kik, arról lehet vitatkozni, drága politikusaink, nyugat-európai államok, stb.) szeretnék elhitetni velünk, hogy a magyar szar, és mi készségesen be is kajáljuk.
Sok mindent átélt már Magyarország, törököt, osztrákot, németet, oroszt, nehogy már egy 6 évig tartó Gyurcsány elvtársba rokkanjon bele ;) Ennél azért ÉN többre tartom magam, és a nemzetem.
Lehet, hogy fiatal vagyok és idealista, meg amúgy is határon túli, és így nem látok benne annyira a dolgokba, de én még hiszek abban hogy nem hét, de hetven bő esztendő is lesz itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!