Milyen a hangom? Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Csak tesztre tettem fel.Kíváncsi vagyok. :D http://www.youtube.com/watch?v=rWi2w3sh51k 2012. aug. 16. 00:19
2/13 anonim válasza:
Hát nem tudom ha valami dallamosabbat énekelnél akkor jobban kiderülne.. de nem gáz, csak ebből nem nagyon tudom eldönteni h kib@szott jó a hangod vagy csak tudsz énekelni mint egy átlagos ember
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem kéne erőltetni az énekesi pályát :)
4/13 A kérdező kommentje:
1.: ???:D
2.:Köszönöm a válaszodat:D
3.:Nem akarok énekes lenni.xd
2012. aug. 16. 00:49
5/13 anonim válasza:
3. vagyok.
De amúgy tényleg énekelj hangosabban, mert így nem hallani sokat, és valami dallamosabbat énekelj.
6/13 A kérdező kommentje:
1-10-ig hány pont? :DxD
2012. aug. 17. 23:02
7/13 anonim válasza:
3. vagyok:
Nagyon halkan énekelsz, úgyhogy ne vedd készpénznek, de szerintem egy 1-től 10-ig terjedő listán te az ötödik lennél. Öt pont. De szerintem énekelj valami mást, és hangosabban! :)
8/13 A kérdező kommentje:
Oké..Köszönöm.Majd még próbálok valamit.Esetleg tudnál ötletet adni? ( Ha lehet MJ-tól.:D)
2012. aug. 17. 23:26
9/13 anonim válasza:
A Bad című szám? :D Az ló dallamos. Vagy a Billie Jean.
10/13 anonim válasza:
Bocsánat, JÓ dallamos. Nem ló xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!