Szüleid milyen nevet gondoltak Neked, ha másik neműnek születsz?
Figyelt kérdés
Én pl. Bernadett vagyok, ha fiú lettem volna, Tamásnak hívnak. Tehát nem kitalációra gondolok, hogy mit szeretnél, hanem ahogy a szüleid döntöttek akkor. :) Már ha tudjátok! Köszi2009. júl. 22. 14:22
1/45 anonim válasza:
Anyukám után a Hedvig nevet kaptam. Ha fiú lettem volna, anyu a Zoltán nevet szerette volna, de abból nagymamám családi botrányt csapott volna, mivel nagyapám második feleségétől született gyereke is Zoltán.
2/45 anonim válasza:
A testvérem és én ikrek vagyunk, ha nem lánynak születtünk volna, Róbert és Richárd lett volna a nevünk.
3/45 anonim válasza:
Csaba vagy Zoltán lettem volna. De azt nem tudom, hogy melyik nevet akarta Anyukám, s melyiket Apukám.
4/45 anonim válasza:
Márk lettem volna, de Fanni lettem :D
18/L
5/45 anonim válasza:
Ha jól tudom László lettem volna. Érdekes, hogy a páromat meg így hívják.
6/45 anonim válasza:
Ha fiúnak születtem volna, akkor a László nevet kaptam volna édesapám után. Amikor a testvéremet várták, akkor már a Zsolt volt az esélyes, ha fiú születik. Mind a ketten lányok lettünk, a szüleink így olyan neveket választottak nekünk, amiben az Anna is szerepel, mert ez volt mindkettejük kedvence.
7/45 anonim válasza:
Márton vagy Jeremiás. de a Jeremiást mki leszavazta, így Márton lettem volna. de Nóra vagyok:D
8/45 anonim válasza:
Richárd lettem volna, még jó hogy lánynak születtem:)
9/45 anonim válasza:
Evelin vagyok, de Dániel lettem volna :)
10/45 anonim válasza:
László lettem volna apu után. Végül az öcsém kapta ezt a nevet. Én is ezt a nevet szerettem volna adni a gyerekemnek, de lány lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!