Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki támogatja az unicef-et?

Valaki támogatja az unicef-et?

Figyelt kérdés
És miért?
2012. aug. 14. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Az unicef támogat engem?

És miért nem?

2012. aug. 14. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Én tudom a választ! Azért mert nem mész afrikára embereket gyógyítani, vizet hordani, téglát pakolni. Ez a helyes válasz? (IGEN!). A kérdés még mindig ugyan az. Csak őszintén!
2012. aug. 15. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is őszinte volt.
2012. aug. 15. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szívesen támogatok semmilyen szervezetet anyagliag, mert annak nagy része talán el sem jut oda, ahová kéne. Erről a nullás kampányról meg az a véleményem, hogy nem jelent érdemi megoldást semmire. Extrém nyomorba született gyerekeknek segítsünk túlélni, megelőzni az ottani betegségeket, hogy aztán még többen maradjanak életben a cseppet sem javuló gazdasági helyzet mellett, hozzájárulva a Föld népességének drasztikus növeléséhez. Fogamzásgátlás, mint olyan nem jöhetne szóba egyáltalán? Ha már végképp semmi reményük nem marad a "megmentetteknek" a szülőföldjükön a boldogulásukra, akkor meg gyilkolni fogják egymást a túlélésért, vagy pedig még többen elözönlik majd a fejlett világ országait, lezüllesztve azokat, mert jó részük csak a bűnözéshez fog hozzájárulni. Hiányoznak újabb és újabb gettókörzetek? Engem nem tud meghatni a társadalmi célú hirdetésekben a rondán motyogó Messi, sőt irritál. Talán ő sem hisz ebben az egészben.
2013. febr. 6. 17:26
 5/5 anonim válasza:

Én támogatom, mivel egyetértek a céljaikkal. Az utolsó hozzászólással kapcsolatban egy kis ellenvélemény: igenis sok esetben megoldást jelentenek azok a dolgok, amiket a segélyszervezetek tesznek. Jobb egészségügyi körülmények között pedig nem nő, hanem csökken a népesség, mivel kevesebb gyereket vállalnak az emberek. (ezt szokták sokan félremagyarázni pl. Bill Gates kijelentéseivel kapcsolatban). Az oltások pedig azért fontosak, mivel megfelelő átoltottság esetén a legkegyetlenebb betegségek, járványok megszüntethetőek, majd lehet koncentrálni a következő lépésekre... De ez az egész nem megy egyik napról a másikra.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy "úgysem oda jut a pénz ahova kellene", íme egy jól összeszedett beszéd: [link]

2013. máj. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!