Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok olyan játékokat Wii-re,...

Tudtok olyan játékokat Wii-re, amely biztosan támogatja a Remote Plus-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Akció, lövöldözős játékok kilőve....

Mario-s játékok vagy sportjátékok stb...Pl: Virtua Tennis 4?(Itt olvastam a neten, de csak annyi volt írva, hogy REMOTE....., na de simán, vagy remote plus..)

Felsorolnátok pár ilyen játékot???

Aki akarja írja le a tapasztalatát.

Köszönöm

2012. jún. 5. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt egy lista:

[link]

2012. jún. 6. 05:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi. Tudnál még segíteni?

1.Akkor gondolom a Remote és a Motion plus(külön)

ugyan az, mint a REMOTE PLUS egyben!!!!!?!!!

Akkor nekem a Motion Plus is jó...

Nagyon jó a lista, de remélem nem a teljes, mert sajnos, amilyeneket keresek nem nagyon vannak rajta...

2. És ugye, ha a Motion plus(vagy egyben remote plus) NINCS, akkor már nem olyan pontos a játék irányítása???

Értem itt az alatt, hogy, amelyik nem támogatja, viszont mozgásérzékelős játék.? (pl: egy Mario? Vagy egy sport?)

3. Virtua Tennis 4 Remote plus-os???

Nagyon Köszönöm a segítséged

2012. jún. 6. 09:15
 3/5 A kérdező kommentje:
A Virtua Tennist megnéztem. Támogatja :D
2012. jún. 6. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemtudom mennyire teljes a lista, én csak ezt találtam.

Igen a külön Motion Plus meg az egybeépített Remote Plus ugyanaz.

Két féle hozzáállás van: vagy támogatja a játék a Motion Plus-t, és kihasználja ha van (de lehet játszani nélküli csak nem olyan pontos), vagy el sem indul ha nincs. Viszont a többi játék ami "sima" nem lesz jobb attól hogy van Motion Plus kiegészítőd, csak azok amiket már úgy írtak hogy támogassák.

2012. jún. 7. 06:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi... Igazaból asztali tenisz kéne meg egy nomráils tenisz. Utobbi a Virtua Tennis 4-re gondoltam. Előbbinél meg Rocksat Table Tennis-re, csak az 2007-es és szerintem a motion plus-t nem támogatja. Majd utána nézek. köszi
2012. jún. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!