Ha lenne egy one direction koncert (magyarorszagon vagy azon kivul), es elmennel, akkor vinnel valakinek ajandekot?
Ha igen kinek es mit?:))
es ha nem miert?:$
Utolsó egyetértek:D
Utolsóelőtti: köszii:))
nem tudom olvastátok-e vagy halotátok-e, de louis ezt nyilatkozta:
"Amióta azt mondtam hogy szeretem az olyan lányokat akik répát esznek, azóta folyamatosan kapom a répákat, hát hozzá tenném hogy az olyan lányokat is szeretem akiknek lamborghinijük van!" :D (vagy valami ilyesmi)
szóval csajok louisnak nem répát kell vinni hanem egy lamborghinit! ;D
Biztos elmennék és első sorban tombolnék :D De amúgy... Az biztos, hogy egy-egy boci csokit (azért mert magyar csoki és ezért célszerű magyar terméket adni)
Niall-nek vinnék egy tálba töltött káposztát vagy babgulyást esetleg paprikás krumplit :D /tuti megenné/
Zayn-nek egy valami készletet amibe van tükör, fésű, hajzselé és mindenhová magával viheti
Liam-nek egy plüss teknőst amire (ha lehet) rá van írva, hogy Liam és egy Gera Zoltán autógrammot
Louis-nak egy csíkos pólót amire rá van írva, hogy I'm Crazy!!
Harry-nek (magamat ;) jó is lenne) ő mindenképpen kapna egy borítékot amibe néhány dolog (pl.: twitter nevem, teló számom és egy kis üzenet) van írva meg még valami nagyon jót kitalálnék :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!