Ha lenne egy one direction koncert (magyarorszagon vagy azon kivul), es elmennel, akkor vinnel valakinek ajandekot?
Figyelt kérdés
Ha igen kinek es mit?:))
es ha nem miert?:$
2012. aug. 14. 20:18
1/24 anonim válasza:
Hallgass valódi zenét. Ők csak playbackről tolják. ;)
2/24 anonim válasza:
Mindegyiknek egy csokor dinamitot.
De csak ha elmennék. Egyébként nem fizetnék azért, szerintem nem érné meg.
Meg amúgy, ha vinne is valaki ajándékot, legfeljebb megköszönik és rá se néznek többet.
3/24 A kérdező kommentje:
Bocsi,kihagytam: negatív hozzászólásokat NEM kérek. '-' ._.
utolsó: köszi,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre,stb..:)
2012. aug. 14. 21:47
4/24 anonim válasza:
Én nem vinnék mert nem biztos, hogy tudnék velük találkozni. Ha pedig vinnék akkor valami jópofát, vicceset Ami jellemzi őket. Például Louisnak egy csíkos pólós zebrát egy répával vagy ilyen hülyeséget :D. Első hozzászólónak: Nem playbackről énekelnek. -.-" alapól az Xfactorban a 3.helyig jutottak. Vagyis tudnak énekelni. Másodiknak:Ha nem szereted őket akkor mér szólsz hozzá, vagy mér jössz be ebbe a kérdésbe? Köszönjük az értelmes válaszokat ;)
5/24 anonim válasza:
Az volt a kérdés, hogy ha elmennék, mit vinnék. Hát megválaszoltam. Nincs benne, hogy a rajongójuknak kell lennem. :D
6/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
jokeR: tudom azért mondtam:D köszi:)
2012. aug. 15. 18:59
7/24 anonim válasza:
Nem vinnék semmit, mert szerintem úgyis ellöködne onnan a sok hülye fanatikus rajongó lány..és nemtudnám odaadni se stb. De ha lenne koncert, szívesen elmennék.
8/24 anonim válasza:
Az xfactorban ők énekeltek, de aztán jött producerbácsi és hát a playback az ugye olcsóbb, mint felbérelni egy kiváló hangtechnikás csapatot.
9/24 anonim válasza:
Én is fan vok, és nem akarlak elkeseríteni téges, igaza van az előzö válaszolónak, a koncerteken mind az öten pla. -nek, de a többi híresség is ezt csinálja
10/24 okoska:) válasza:
honnan vagytok olyan biztosak benne hogy playbackről megy az egész, akkor mutassatok egy videót ahol látszik hogy playback és elhiszem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!