Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha a telefonszámo...

Mi a teendő, ha a telefonszámom fent van egy pizzéria honlapján elérhetőségként?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 hete állandóan hívogatnak, hogy rendelni akarnak ilyen, és olyan pizzát.....
2012. aug. 14. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A sok hozzászólóhoz aki azt írta h hívja fel őket: milyen számot hívjon könyörgöm???????
2012. aug. 15. 03:58
 12/14 anonim válasza:
Hát azon a számon ami megvan adva pizzéria honlapján.:D
2012. aug. 15. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Van egy ötletem, írd meg nekik, hogy amíg rossz szám szerepel az oldalukon, addig te valamelyik konkurenciához irányítod az ügyfeleket, ezzel hosszú távon csökkentve a forgalmukat. Nekem egyszer egy virágbolt oldalán szerepelt a számom, pontosan ezt tettem. Igaz, nem kaptam/kértem semmit érte (mármint a konkurenciától a hozott emberekért), de naponta küldtem a jelentést, hogy mennyi ügyfelüket irányítottam át a konkurenciához. :D

Szemét húzás a céggel szemben, de megteheted, lévén, hogy te nem vagy az alkalmazottjuk, semmilyen érdeked nem fűződik ahhoz, hogy tőlük rendeljenek! Így tulajdonképpen te szívességet teszel a hívónak abban, hogy megadsz egy másik pizzéria elérhetőségét.

Mivel téged is normális hangnemben hívnak, így te is legyél az, megmondod, hogy sajnos nem tudod az adott pizzéria elérhetőségét, de szívesen segítesz, és megadod a konkurencia számát. :D

Amint megcsináltam ezt a húzást, nem sokáig maradt fent a telefonszámom a virágbolt oldalán. Túl sok ügyfelüket irányítottam a versenytársukhoz. :)

2012. aug. 15. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer a házamat akarták eladni az expressen :D

Naponta hívogattak több százan hogy érdekelné őket a házam amit eladásra kínálok...Egy ideig még elszórakozgattam rajtuk, de aztán már a hócipőm kivolt az egésszel és felhívtam az express-t majd elküldtem őket a jó édes anyjukba :D

2012. aug. 19. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!