Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok a suliban ilyen...

Miért vagyok a suliban ilyen félénk és csendes?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a barátaimmal nagyon jól kijövök, és sokat beszélek velük, de amikor az iskolában vagyok nem merek megszólalni sem bizonyos helyzetekben, ott nagyon keveset beszélek.Most végeztem a nyolcadikkal, és félek hogy kilencedikben még többet fognak szívatni és beszólogatni.Én mindig érzem hogy most meg akarok szólalni, de egyszerűen nem merek valamiért.Mit tegyek?Lehet hogy örököltem, de valahogy tudnék változtatni rajta szerintetek?Főleg hogy kilencedikben osztálytársam lesz az egyik legnagyobb ellenségem, aki egyfolytában szívatott engem, amikor csak tudott, nekem ez nagyon rosszul esik. Hiába mondjátok hogy maradjak önmagam, szarjam le és foglalkozzak a normális emberekkel, mert hogyha ilyen zárkózott maradok akkor biztos megint nem lesznek barátaim és magányos leszek.Pedig én nem szeretnék megint olyan lenni mint általánosban, ahol mindenki lenézett engem, és mindennél jobban útáltam a sulit, minden perc szenvedés volt.Mit tegyek?Egyre jobban közeleg az iskola és nagyon félek tőle.

15/F

2012. aug. 13. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

A helyedben elgondolkoznék azon, miért lettem ilyen. Szerintem van egy kis lelki sérülésed, de reménykedjünk benne, hogy ez elmúlik. Ne félj, próbálj meg a sarkadra állni. Általánosban velem is volt ilyesmi, csak engem cigányok zaklattak, volt, hogy bántottak is, amit most sem hevertem még ki. Ha gondolod, velem beszélgethetsz erről. :)

16/L

2012. aug. 13. 21:30
 2/2 tanya válasza:
Az elején én sem nagyon mertem megszólalni, de aztán meg lettek jó barátaim és így már jó. Az egyik barátnőm pl. olyan hangos állandóan beszél, és az elején olyan rossz volt, h az osztályban mindenki minket bámul, de aztán megszoktam.
2012. aug. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!