Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tesco általában milyen...

A tesco általában milyen napokon kap új árut?

Figyelt kérdés
Azt tudom h Pénteken van akció,akkor az létezik h csütörtökön vagy szerdán?

2012. aug. 13. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A Tesco minden nap kap új árut.
2012. aug. 13. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:
de én a Műszaki dolgokra vagyok kiváncsi,a köki terminál tescojában elvitték már az első nap azt a műszaki dolgit amit én szerettem volna és az augusztus 9.-én volt azóta nem jött belőle új áru vagy ha jött az is elfogyott
2012. aug. 13. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet meghatározni. Először is attól függ, melyik Tesco. Biztos vagyok benne, hogy nem mind az 5000 áruház ugyanaznap kap árut. Másrészt attól is függ, milyen áru, még ha műszaki is az. Akkor kap árut, ha lefogy a raktárkészlet. Szerintem őket kérdezd meg, de sajnos szerintem minden nap fel kell őket hívnod, van-e abból a termékből.
2012. aug. 13. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor kapnak, ha rendelnek. Akkor rendelnek, ha elfogy. Magyarul naponta nézz be.
2012. aug. 13. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!a 2. válaszoló azért veszem ott meg mert olcsóbb és clubcard pontot is kapok!És eddig amit ott vettem mindegyik jó volt!
2012. aug. 14. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!