Meg tilthatja anyám hogy tetoválást csináltassak? (többi lent)
Lehet, hogy tényleg nagyon szeretitek egymást, de nem tudhatod soha, mi lesz később. Én sem tetováltattam magamra, hogy szeretem a krumplit, mert már nem is szeretem annyira. Kicsit béna példa volt, de érted, na. :D Szerelmed nevét nem jó ötlet magadra tetoválni, mert az egy életre rajtad marad, leszedetni meg drágább és fájdalmasabb, mint maga a tetoválás. Valamint ha esetleg majd nem ő lesz a gyerekeid apja, mit fogsz mondani nekik, mikor kérdezik, hogy ki az a bácsi, akinek a neve rád van tetoválva?
Meg 15 évesen szülői engedély kell a tetkóhoz, és a barátod apja nem a te apád.
Nem ismerem anyukádat, így nem tudom, de szerintem biztos nem örülne.
Volt már rá példa, hogy valakinek nem engedték, hogy tetoválása legyen, és mégis megcsináltatta, de nem jól látható helyre.
De amúgy a 18-as korhatár nem véletlen, mert addig még sokat változhat a testetek is, a fiú még biztos fog nőni, és majd jól kinyúlik a tetkója.
"Robi aki csinálná az meg nem kér szülői engedélyt meg nem is szalonba dolgozik hanem otthon.."
Az igen, még sufni minőségű is lesz...
Akárhol dolgozik a tetováló, anyukád simán feljelentheti majd őt amiatt, hogy kiskorúra tetovált, az otthoni sufnitetkózásért meg még külön megvágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!