Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyszer a neten rákattintottam...

Egyszer a neten rákattintottam olyanra hogy nyerjen laptopot ha válaszol egy kérdésre válaszoltam és utána megkellett adnom a számom és megadtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azóta mikor feltöltik a kártyám folyamatosan leszívja a pénz mit csináljak??

#laptop #nyerjen
2012. aug. 12. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Cserélj számot és legközelebb ilyenbe ne menj bele.

(mást nem tudsz csinálni)

2012. aug. 12. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbálj utánanézni a számnak a neten, vagy az oldalnak. Fel szokták tüntetni a szolgáltatót, a szolgáltatásra való előfizetés és lemondás módját is.

Mivel egy emelt díjas szolgáltatásra fizettél elő (és megtanultad, hogy a neten csak úgy semmit nem adnak ingyen), az mindaddig aktív lesz amíg le nem mondják.

Annyi szerencséd van hogy feltöltőkártyás a számod, különben a számlához folyamatosan hozzácsapnák a havi X ezer forintos összeget.

2012. aug. 12. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában egy "STOP" szót kell válasz sms-ben küldened. Az oldalakon viszont fel szokott lenni apró betűvel tüntetve, hogy hogy mondhatod le.
2012. aug. 12. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!