Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, megveressem, aki...

Mit tegyek, megveressem, aki itt undorító és bunkó válaszokat írt nekem?

Figyelt kérdés
Elég csúnyán összevesztem itt gyakorikérdések.hu-n egy idiótával aki nem csak hozzám, hanem hozzátok is irogat elég undorító és bunkó válaszokat. Írtam neki e-mail-t, így megtudtam miután válaszolt, hogy mi az e-mail címe, megkerestem a nevét e-mail alapján, bátyám aki rendőr még azt is megnézte h hol lakik. Nagyon mérges vok rá, mert olyanokat írt hogy azt ember nem tudja megemészteni. Elakarok hozzá menni, megveretni. Mi a véleményetek? Ez nem vicc. És nem egy 16éves kis hülye liba vok. Ez komoly, csak kiváncsi vok a véleményetekre.
2008. máj. 9. 14:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele és kész, az ilyenekkel nem kell! Attól ha megveretnéd jobb lenne a lelkednek? Nem! Hát akkor meg?
2008. máj. 9. 17:48
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embereket az idegesíti a legjobban, ha figyelembe se veszi őket az ember. Nem válaszol arra, amit írtak, nem keveredik vitába velük. Meggyőzni úgysem lehet őket, bármit írsz, beleköt, szóval ez az egyetlen a nyerő taktika.

Másrészt írj az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-ra a moderátoroknak és kitiltják, ha tényleg csak bunkózni jár ide.

2008. máj. 9. 17:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Probalj megnyugodni! A biologia maga a csoda. A lehet meg meg nem biztos.

Ez a gyerek meg biztos valami 17 koruli nyomorult kis fasz - bocsanat azoktol akik hasonlo koruak de nem uzik az ilyen jatekokat.

Szerintem - tudom ezert lehet itt sokan el fognak ezert is itelni, - rakd ide ki az e-mail cimet....

Irjunk neki!!!! Tiltassuk ki!

2008. máj. 9. 17:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne egy ilyen honlap(nem szidom meg semmi) felhasznaloja miatt idegeskedj.. Ide barki irhat, midnenfele unatkozgato humanoid..szard le es kesz. Nekem is vannak neha durva valaszaim, de sztem leszarjak..:D Bar lehet, holnap este jonnek hozzam ukran spanok elbeszelgetni..:D

Nyugi, hagyjad.

2008. máj. 9. 18:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megverETNI valakit, olyan hmmm... Ha valakivel ott állsz szemtől szembe, és te megvered, az se szép, de még meg tudom érteni. De mással megveretni? Amúgy, ha bunkó az illető,akkor győzd le szóban, ne erőszakkal, ha szóban legyőzöd, akkor egyértelműen te vagy az "emberebb ember", ő meg a tuskó.
2008. máj. 9. 21:27
 16/24 anonim válasza:
hagyd ra.hulyekkel ne foglalkozz.nem eri meg.ne verd meg avval csak magadnak artasz.megis miket irt?mivel kapcsolatba?en a helyedbe lennek en terjesztenek rola valami rosszat a neten,es akkor rossz lenne neki.vagy valami gonoszzagot tennek.ami nrosszabb lenne mintha megverted volna.ez a leghatasosabb.
2008. máj. 10. 17:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Szertintem em lenne értelme megveretni. Akkor máshogy folytatni. Én csak remélni tudom, hogy vele történik majd rosszabb, mint veled. és akkor TALÁN felfogja, hogy mijen patkány. Remélem történik egy kis csoda az életben, és sikerül. Az a barom, mg inkább feküdjön a sinekre, hogyha ijenre képes. :@
2008. máj. 11. 17:22
 18/24 anonim válasza:
0%

ha a testvéred valóban rendőr, akkor kérdezd meg tőle, hogy tudja-e mit jelent a JOGOSULATLAN ADATKEZELÉS? A SZOLGÁLATI TITOKKAL VALÓ VISSZAÉLÉS? ÉS talán a HIVATALI VISSZAÉLÉS BÜNTETTE?

és üzenem neki, hogy az én e-mail címemet is kinyomozhatja, aztán járhatsz hozzá beszélőre.

2008. máj. 12. 16:17
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
"Az a baj a hülyékkel, hogy lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznak a rutinjukkal."
2008. máj. 13. 21:14
 20/24 anonim válasza:
csak az a kérdés, hogy ki a hülye? és melyikük szintje alacsonyabb, vagyis kinek kell a másik szintjére sűlyedni?
2008. máj. 14. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!