Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, megveressem, aki...

Mit tegyek, megveressem, aki itt undorító és bunkó válaszokat írt nekem?

Figyelt kérdés
Elég csúnyán összevesztem itt gyakorikérdések.hu-n egy idiótával aki nem csak hozzám, hanem hozzátok is irogat elég undorító és bunkó válaszokat. Írtam neki e-mail-t, így megtudtam miután válaszolt, hogy mi az e-mail címe, megkerestem a nevét e-mail alapján, bátyám aki rendőr még azt is megnézte h hol lakik. Nagyon mérges vok rá, mert olyanokat írt hogy azt ember nem tudja megemészteni. Elakarok hozzá menni, megveretni. Mi a véleményetek? Ez nem vicc. És nem egy 16éves kis hülye liba vok. Ez komoly, csak kiváncsi vok a véleményetekre.
2008. máj. 9. 14:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ettől éreznéd jól magad? Nincs jobb dolog az életedben? Eleve, hogy a verés gondolata felmerült benned, ezáltal Te sem vagy komolyabb attól az illetőtől, aki ilyen "okos" dolgokra pocsékolja az idejét. Tök mindegy a korod és a nemed, az emberekhez és az élethez való hozzáállásoddal van a baj, és ezt tényleg nem bántó szándékkal mondom. Le kell to.ni a hülyéket és nem lealacsonyodni a szintjükre...
2008. máj. 9. 14:53
 2/24 A kérdező kommentje:
Tudod, pont ez hiányzott, hogy vki ezt mondja... Nem fogok lealacsonyodni hozzá. Köszi.
2008. máj. 9. 14:55
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos tényleg akadnak bunkók, de azért megveretni őket durva lenne. :D Ne süllyedj le a szintjükre, csak a szájuk nagy. Egyébként egy email címből még nem feltétlen tudják kinyomozni a lakcímet, ahhoz sokkal több infóra lenne szükség...arról nem is beszélve hogy az ilyen adatokat (ha vannak) az email szolgáltató bizalmasan őriz és nem fogják elmondani még egy rendőrnek sem, komolyabb indok nélkül.
2008. máj. 9. 14:58
 4/24 anonim ***** válasza:
62%

akkor 17 és fiú?

mert elég vicces hogy valaki ennyire feltud idegesíteni a neten keresztül, szerintem inkább pszichológustól kérdezd meg ezt. ha felteszel egy kérdést itt akkor az is benne van hogy valaki bunkón vagy nem neked megfelelöen válaszol.

amúgy meg olyan sok pénzed van hogy verö embereket fogadj (nem hiszem hogy az iskolai tesi órán annyira ki izmosodtál volna)? ha esetleg igen a legjobb mikor feljelent ez az ember téged, és mehetsz nevelö intézetbe, ahol lehet téged fognak laposra verni.

szóval ha ennyire dühös vagy inkább kapcsolt ki a gépet, és keress barátokat.

2008. máj. 9. 14:59
 5/24 A kérdező kommentje:
Bla-bla-bla
2008. máj. 9. 15:12
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha nem hagyod békén, nagyon komoly bajba kerülhetsz - te is, meg a rendőr ismerősöd is. Ugyanis feljelentés nélkül TILOS lett volna magánúton nyomoznia - adatot kiadni meg végképp. Már csak ezért is kirúghatják.

Téged meg már ezért beperelhetne, akit meg akarsz veretni - de, ha megvereted, akkor még le is csukhatnak, évekre.

Úgyhogy én azt mondanám, inkább ezzel ne kísérletezz.

Ha az illető tényleg ilyen, vagy magasról füttyents rá - vagy jelentsd fel zaklatásért, és tiltasd ki innen.

2008. máj. 9. 15:14
 7/24 A kérdező kommentje:
Jó... ne írjatok többet, nem veretem meg... Hihetetlen mérges vagyok... Lehet hogy olyan betegségem van hogy nem lehet gyerekem... ezzel kapcs. kérdeztem vmit itt... erre ez a buzi meg olyan kommentet írt hogy az nem lenyelhető. Írtam neki e-mail-t hogy le lehet rólam szállni, erre visszaírta, hogy nagyon remélem hogy soha nem lehet gyerekem.... Köszi!!! És ne háborogjak??? Amúgy is egy heves vérmérsékletű vagyok, és ezt nem tudom lenyelni.
2008. máj. 9. 15:19
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
ehh télleg egy rohadt fasz... én is olvastam olyan durva válaszokat /saját meg más kérdésére is/ hogy legszívesebben szétvertem volna a pofájét... de sztem ne törődj vele csak tiltasd ki. én remélem, minden rendben lesz veled, és sok sikert kívánok a babához! hátha ezzel ellensúlyozom a kis bunkót:)
2008. máj. 9. 15:59
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
NE törődj vele:) már csak azért is sajnálni kell mert ILYEN seggagyú...gondolj bele szegény szerencsétlen nem lehet egy normális élete...igy kell éljen ilyen bunkón...és ennél bunkóbb lesz mikor meghal..Neked meg remélem lehet gyereked és boldog leszel:) hagyd az ilyen embereket, ne tedd tönkre magad, megérdemli azt amit kap az élettől
2008. máj. 9. 16:18
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. máj. 9. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!