Egy vámpírnak milyen nevet adnátok? Fiú, olyan 18 éves. Milyen neveket tudnátok, ami illik egy fiú vámpírhoz?
Figyelt kérdés
az a harcias, laza stílusú, kő kemény szívvel, nem foglalkozik úgy senkivel, öl, stb..2012. aug. 12. 09:58
1/12 anonim válasza:
Thayer? (téjör-nek kell ejteni)
2/12 anonim válasza:
Elliott, Vincent, Ryan, William :D
3/12 anonim válasza:
Ez a kérdés rossz kategóriában van.
Én nem szoktam nevet adni nemlétező dolgoknak. Ha valaki azt állítja magáról, hogy ő vámpír, én a Szegénynek beteg a feje névvel illetném.
4/12 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: köszi, ez nagyon tetszik:D
2.nak: van benne ami megfogott, köszi:)
3.nak: nem tudtam melyik kategóriába írjam, bocsi. amúgy nem magamnak kell, 15 éves lány vagyok :)
2012. aug. 12. 10:14
5/12 anonim válasza:
vámpírok nem léteznek. Gondolnom nem egy létező srácot neveznél el így. Ha igen, gondolkozz el azon amit írtál! Öl? Akkor a rendőrségen nevezd meg! Ha meg könyvet ér az ismerősöd vagy hasonló a név már csak nem lehet gond.
7/12 anonim válasza:
a második válaszoló vagyok. szerintem egy regényhez kellett neki a név ;)
8/12 anonim válasza:
Szegéény... 18 éven át nevelni egy vámpírt név nélkül igen nagy felelőtlenség!
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó előtti, igen, annak kellene :) köszönöm, hogy valaki. ennyi miatt nem képzel egy idiótának
2012. aug. 13. 13:00
10/12 anonim válasza:
Edward? xDDD AMúgy én vampírpasikat Allan-nek Matt-nek Ricky-nek Ronnie-nak vagy Max-nek hívnék xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!