Most akkor mi a fenét akar? Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Világ életemben azt nyomatták anyuék, hogy diploma nélkül nem élet az élet.(egyiknek sincs).Engem tavaly felvettek egy egyetemre, de nem sikerült az első évem az én hibámból.Vissze mennék újból elsőbe.Most meg löki a südert anyám, hogy hát nem kell ám diploma, meg nem is tudom mit akarok és hagyjam a fenébe...2009. júl. 21. 13:25
1/4 anonim válasza:
Gondold át jól a dolgokat,és ha szeretnéd menj vissza az egyetemre.
3/4 anonim válasza:
Csak magadra hallgass! Menj vissza az egyetemre.Addig nem vagy munkanélküli,amíg tanulsz, ráadásul manapság egy diplomával könnyebb elhelyezkedni,mint egy sima érettségivel.
Tudom,tudom vannak diplomás munkanélküliek is,de azt mondom,hogy diplomával esélyesebb vagy.
4/4 anonim válasza:
Minek hallgatsz a szüleidre? Én csak nagyon, de nagyon ritkán tettem és eddig a legfontosabb dolgok mind sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!