Telefonbetyárkodtál már?
Igen! En is a baratnommel, jokat szorakoztunk. :))
32/L
Persze, tinikoromban csomószor csináltuk a barátnőimmel. általában fiúismerősöket hívtunk elváltoztatott hangon. volt, hogy telemarketingesnek adtuk ki magunkat és ilyen idióta kérdéseket tettünk fel entelektüell stílusban, de előfordult, hogy egy általunk utált csaj nevében szerelmet vallottunk nekik... stb. a fantáziánk kiapadhatatlan volt:D
23 L
jah:D otársamat hívtam fel, de a sztorit azt nem mondom el:D
amugy youtube-ra üssétek be:
Belkovics Róbert - Telefonbetyár
hatalmas, megéri
12/L vok..A bnőimmel mindig sátorozáskor telefonbetyárkodunk..egy tipp elég régi de mi hatlamasakat röhögünk:
Kinélel a t.könyvből egy olyan nevet aki Kis valaki..
ÉS megkérdezed hogy Jónapot kislakás?monja hogy igen..te mondod:akkor cserélje nagyobrra;)
Megwanpárilyenhülyeségünkdseakkornemerreakérdésreválaszolok..xdd
IGEN!!
Szilveszterkor csomó embert felhívtunk és Boldog Új Évet Kívántunk!
De volt olyan h elmondtuk és megkérdezte mondjuk h Réka te vagy?? És akkor mondtuk h igen és elkezdtünk beszélgetni!
Hát igen úgy 8 évesen,de nagyon rövid ideig csináltam:)
Azt csináltam hogy csak úgy ütögettem a számokat anyu telefonján...nem csörgött ki,nem létező szám aztán egyszercsak mégis:DNagyon megszeppentem nem gondoltam hogy egyszer kicsöng:DBeleszól egy nő-
-Halló tessék?
-Őőőőh...aaa...izéééé...otthonvanalánya???
Megilyedtemo0o
-Nem még nincs itthon,éppen dolgozik.
-Jóóóóelnézéstviszlát!!!-Lecsap.
Hát ez készvoltXD
Meg még egy volt rögtön ez után,becsuktam a szemem és pötyögtem...és kicsöngött bazzeg megint kicsöngöttXD
-HALLÓ ITT A RENDŐRSÉG!
-ELNÉZÉSTTÉVES!
-MI?HALL---Lecsap.
Ezek úgy 20 percen belül történtek meg úgyhogy,tényleg rövid ideig tartottXD
Bár ez nem nevezhető betyárkodásnak elvégre...hát nem is betyárkodtamXD
Igen..a legtöbbször a baráttnőimmel,de szinte mindig én beszéltem,hogy a házzal kapcsolatosan szeretnék érdeklődni:D
12/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!