Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Telefonbetyárkodtál már?

Telefonbetyárkodtál már?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 13:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen! En is a baratnommel, jokat szorakoztunk. :))

32/L

2009. júl. 21. 19:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, tinikoromban csomószor csináltuk a barátnőimmel. általában fiúismerősöket hívtunk elváltoztatott hangon. volt, hogy telemarketingesnek adtuk ki magunkat és ilyen idióta kérdéseket tettünk fel entelektüell stílusban, de előfordult, hogy egy általunk utált csaj nevében szerelmet vallottunk nekik... stb. a fantáziánk kiapadhatatlan volt:D

23 L

2009. júl. 21. 21:26
 13/21 anonim ***** válasza:

jah:D otársamat hívtam fel, de a sztorit azt nem mondom el:D

amugy youtube-ra üssétek be:

Belkovics Róbert - Telefonbetyár

hatalmas, megéri

2009. júl. 22. 16:14
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
amint lejár a hüségidö a vodafonnál megyek a tmobilhoz és a tpercekböl csak azt csinálim:)
2009. júl. 22. 23:07
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
bocs, azt akartam irni h csinálom
2009. júl. 22. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

12/L vok..A bnőimmel mindig sátorozáskor telefonbetyárkodunk..egy tipp elég régi de mi hatlamasakat röhögünk:

Kinélel a t.könyvből egy olyan nevet aki Kis valaki..

ÉS megkérdezed hogy Jónapot kislakás?monja hogy igen..te mondod:akkor cserélje nagyobrra;)

Megwanpárilyenhülyeségünkdseakkornemerreakérdésreválaszolok..xdd

2009. okt. 10. 16:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!!

Szilveszterkor csomó embert felhívtunk és Boldog Új Évet Kívántunk!

De volt olyan h elmondtuk és megkérdezte mondjuk h Réka te vagy?? És akkor mondtuk h igen és elkezdtünk beszélgetni!

2009. nov. 26. 16:11
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

Hát igen úgy 8 évesen,de nagyon rövid ideig csináltam:)

Azt csináltam hogy csak úgy ütögettem a számokat anyu telefonján...nem csörgött ki,nem létező szám aztán egyszercsak mégis:DNagyon megszeppentem nem gondoltam hogy egyszer kicsöng:DBeleszól egy nő-

-Halló tessék?

-Őőőőh...aaa...izéééé...otthonvanalánya???

Megilyedtemo0o

-Nem még nincs itthon,éppen dolgozik.

-Jóóóóelnézéstviszlát!!!-Lecsap.

Hát ez készvoltXD

Meg még egy volt rögtön ez után,becsuktam a szemem és pötyögtem...és kicsöngött bazzeg megint kicsöngöttXD

-HALLÓ ITT A RENDŐRSÉG!

-ELNÉZÉSTTÉVES!

-MI?HALL---Lecsap.

Ezek úgy 20 percen belül történtek meg úgyhogy,tényleg rövid ideig tartottXD

Bár ez nem nevezhető betyárkodásnak elvégre...hát nem is betyárkodtamXD

2010. márc. 12. 23:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen..a legtöbbször a baráttnőimmel,de szinte mindig én beszéltem,hogy a házzal kapcsolatosan szeretnék érdeklődni:D

12/L

2010. ápr. 3. 11:53
 20/21 anonim válasza:
53%
Igeeen! az a legjobb móka, főleg ha nem a te telódról ,merítjük a pénzt! Mi azt szoktuk csinálni (még mindíg) hogy szerzünk egy minél frissebb tutitippet, és egy üveget. Üvegezünk, és aki pörgetett, az dönti el, hogy melyik számot hívja, és akire esett a választás, az hívja a számot. Nagyon nagy!XD A fazekas utca 19 -be már érkezett azóta 2 konténer sóder, egy sexshp csomag(nem részletezném) tégla, tüzifa, nádtető, szőnyegtiszító ember, és még sok más. Jó móka az egész baráti körnek, és nem túl jó móka annak aki a fazekas u. 19 -ben lakik.XD Betyárkodás 4ever!!!!
2010. aug. 3. 19:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!