Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Telefonbetyárkodtál már?

Telefonbetyárkodtál már?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 13:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mikor nagyon kicsi voltam, olyan 6-7 éves de az emlék megmaradt. Anyám lement a boltba és betárcsáztam egy ismeretlen számot a vezetékesen :) egy idős néni vette fel és elkezdtünk beszélgetni,kedvesen fogadta a hívásom:D:D majd pár perc múlva mondta,hogy tegyem le mert anyukám biztos mérges lesz.
2009. júl. 21. 13:16
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

persze:D

egyszer felhívtam egy ismeretlen számot..még kicsi voltam..és nem szoltam bele..erre egy csaj "anita tevagyaz?anitaaaaaaa..neszórakozz..na léccives szólj bele..anitaaaaa"..és mondtam neki hogy barbinak hívnak..és letettem:D

4-5 évesen :D

aztán meg bnőmmel :D

2009. júl. 21. 13:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

persze:)

a mai napig

2009. júl. 21. 13:37
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
igen. olyan 10-11 éves lehettem. A barátnőmmel sokat szórakoztunk ilyenekkel.
2009. júl. 21. 14:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sokszor :D
2009. júl. 21. 14:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Közvéleménykutatást végeztem arról, hogy mi a véleménye a kérdezetteknek a Szeged külvárosában építendő atomerőműről. Egyeseknek tetszett a terv.
2009. júl. 21. 14:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
igen. Nagyon sokat.10-11-12 évesen. szilveszterkor a tesómmal, és a közös barátunkkal. Azóta se tudják a szüleink.. Meg még számtalan hülyeséget csináltunk.
2009. júl. 21. 14:41
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, felhívtam egy teljesen idegen számot, de nem vették fel. Pár perc múlva visszahívott egy pasi, és azt mondta, hogy bocsássak meg, amiért nem vette fel, csak éppen zuhanyzott :D Én meg megmondtam neki, hogy téves volt ^^"
2009. júl. 21. 16:30
 9/21 anonim ***** válasza:
87%

Persze régebben, 10-11 éves korom körül a legjobb bnőmmel nagyon sokszor csináltunk ilyet. :) :$

Vagy ingyenes számokat hívtunk fel, vagy pedig kinéztünk a telefonkönyvből számokat és azon a néven mutatkoztunk be, mint ahogy hívták, azt akit hívtunk. Aztán egyszer csak visszahívott egy bácsi :D mert olyan számkijelzős vezetékes telefonja volt, és jól beijesztett hogy majd később is visszahív és beárul anyukánknak. Utána már nem nagyon szórakoztunk :)

2009. júl. 21. 16:59
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Aha, amikor olyan kilenc éves lehettem:D Hú, elég régen volt már. Szerencsére nem szoktam rá, kicsit drága hobbi lett volna. Egyszer-kétszer buli volt, de ennyi.
2009. júl. 21. 18:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!