Milyen legyen a profilképem?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyon ütős és jó profilképet Facebookra, de nem tudom, hogy milyen legyen. Most nincs, csak egy egyszerű kép. Tudnátok tippeket adni, hogy milyet csináljak?2012. aug. 11. 19:20
1/2 anonim válasza:
Fényképezd le magad egy biciklin miközben ugratsz.
2/2 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány? nekem (de ez csak privát vélemény) azok a képek nagyon tetszenek, ha egy szép és forgalmas helyen, pl belváros szebb részei valami nagyon hosszú záridővel felállíod a kamerát, és nem mozdulsz, így a körülötted lévő emberek elmosódnak. ilyen viccesebb dolgok pl, hogy egy fáról lefele lógsz, és külön lefotózod messziről, meg közelről. a messzit beteszed boritóképnek, a közelebbit profilképnek, így olyan, mintha egyben lenne a kettő. De ezt bármilyen szép hátterű képpel meg lehet csinálni, vagy összevonhatod az első és második ötletem. ugyan ezt megsinálhatod egy tájjal, vagy egy fával, mindíg ugyan ott és ugyan abban a testhelyzetben, minden évszakban, így olyan mintha az időjárással változna remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!