Milyen legyen a profilképem?
14 éves vagyok és szeretnék valami új profilképet az egyik közösségi portálra de nem én vagyok az aki "csücsörítsük puccsítva vakuval a tükörben" képeket csinál. Így ötleteket szeretnék hogy milyen képet csinálhatnék nagyon tetszenek ezek a retros hatású képek pl: [link]
És ehhez kérnék ötleteket hogy milyen képet is csináljak.Vagy valami ötlet.?:)
Tudom azt hiszitek hogy pihent agyú vagyok de nyár van és unatkozom..:D
Előre is köszi a válaszokat..:)
először is ne magadat fényképezd, hanem kérj meg valakit :)
menjetek el az egyik barátnőddel valami szép helyre,( lehet az a Margitsziget is ) öltözz fel csinosan és úgy csináljatok képet :)
hát nincs is tükrös képem.:/ valahogy az nem az én világom. sajnos nem Budapesti vagyok és falun lakok így marad a park vagy az udvar..:) És köszi a választ.:) (Y)
de valami konkréta gondoltam hogy oké csinoslegyek a képen de mégis hogy álljak oda. vagy mitcsináljak?:O
szia, első vagyok..háát mit is mondhatnék még :)
ne vidd túlzásba a pózolást, de ne állj úgy,mint egy cövek :D..elég ha egy picit a csípődre teszed a kezedet..vagy esetleg mész..majd visszanézel..és úgy készül a kép..remélem érthetően írtam :)
itt van 2 példa:
persze ne hunyoríts így..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!