Hogy tehetnék jó kapcsolatokra szert?
problémám az hogy olyan helyen élek ahol esélyem nincs barátkozni, ismerkedni(persze élnek itt emberek de 24 évesen 57 évesekel spanolni fura)
persze próbálkoztam neten de inkább egyoldalú barátkozás mint kölcsönös..
más részről nem vagyok tehetős,és elégé luzernek érzem magam hogy mindenkinek van valami jó barátja, én meg ha akarok se tudok senkit elhívni sörözni aki velem egy korú..:S
egy kis településen,ahonnan a fiatalok elvándorolnak..
vagy 400.an ha laknak, a legközelebbi város 12 kilométer és egy héten 2szer megy busz de csak megy aztán másfél óra múlva indul vissza és itt vége.
1kocsma van az is 9kor bezár..
tehát ilyen sport vagy bármilyen lehetőség nincs,horgászni lehet csak..
a munka helyen meg én vagyok a legfiatalabb,a legközelebb hozzám álló is 35 éves..
családi problémák miatt meg anyagi helyzet miatt nem tudok elkerülni innen..
Értem,hát igy tényleg nehéz,azért a horgászni elmehetsz addig is csinálsz valamit,lefoglalod magad,akkor csak az internet marad elvileg,vannak mindenféle online játékok,ott esetleg, chaten?vagy
nemtudom ,hogy ilyen oldalakon mennyire lehet ismerkedni,de ha nincs más?:)
Tény hogy nehéz barátokat találni ha az ember nem jár máshova csak a munkahelyére,ott meg nem biztos,hogy lehet,könnyü azt mondani,hogy ide meg oda menj,na de egyedül? én se mennék.Szóval egyenlöre ennyit tudtam segiteni,remélem sikerül barátot találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!