Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk, milyen lányokba szeretek...

Fiúk, milyen lányokba szeretek bele?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat kérek és még azt kérem,hogy mondjátok el hogy egy lányba pontosan,hogy szerettek bele.Tapasztalt fiúk válaszát várom.Köszönöm előre is.

2012. aug. 11. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem te egy 12 éves kis lány vagy!?na ez nem fóntos!

Megtetszik egy lány és már szeretem is! Enyi

2012. aug. 11. 12:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Elöször is tapasztalt választ kértem nem egy tapasztalanét másodjárra nem vagyok 12 éves "kislány".Ez egy béna válasz volt előre is elnézést de ez az igazság!
2012. aug. 13. 18:23
 3/3 anonim válasza:
Szia. Hát, én nekem az első és egyetlen igazi szerelememmel 12 éves koromban ismerkedtem meg a Balcsin egy táborban. A mai napig szerelmes vagyok belé, ő is belém csak közénk áll 300 km :-/ Azóta csak futókalandjaim voltak (max 1-2 hónapos kapcsolatok) Ha több információ kellene, privát :D
2012. szept. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!