Fiúk, milyen lányokba szeretek bele?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat kérek és még azt kérem,hogy mondjátok el hogy egy lányba pontosan,hogy szerettek bele.Tapasztalt fiúk válaszát várom.Köszönöm előre is.2012. aug. 11. 12:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem te egy 12 éves kis lány vagy!?na ez nem fóntos!
Megtetszik egy lány és már szeretem is! Enyi
2/3 A kérdező kommentje:
Elöször is tapasztalt választ kértem nem egy tapasztalanét másodjárra nem vagyok 12 éves "kislány".Ez egy béna válasz volt előre is elnézést de ez az igazság!
2012. aug. 13. 18:23
3/3 anonim válasza:
Szia. Hát, én nekem az első és egyetlen igazi szerelememmel 12 éves koromban ismerkedtem meg a Balcsin egy táborban. A mai napig szerelmes vagyok belé, ő is belém csak közénk áll 300 km :-/ Azóta csak futókalandjaim voltak (max 1-2 hónapos kapcsolatok) Ha több információ kellene, privát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!