Falun lakom de nem nagyon szeretek úgy futni hogy látnak a szomszédok vagy amerre futok amikor elmentem olyan helyen futottam ahol kevés a ház föld úton is futottam akkor ezen hogy lehet változtatni? ,
úgy volt hogy megyünk edző terembe futópadon futni de hát falun lakom azért csak nem kéne
ti mit gondoltok vagy ti hogy vagytok vele??
#2: Ebből az aspektusból valóban van értelme a kérdésnek. Bár a kérdés nem lett akkor túl jól megfogalmazva.
Kérdező: Ebben az esetben legyél büszke arra, amit csinálsz, ne félj megmutatni másoknak azt, hogy valami olyan dolgot csinálsz, ami csak az ő szemükben szokatlan. Amúgy meg nem érdemes túl sokat adni arra, hogy ők mit gondolnak rólad. Hiszen nem leszel tőle – mármint az ő véleményüktől – sem butább, sem csúnyább, sem szegényebb. Akkor meg az ő dolguk, hogy miről mit gondolnak. Bár szerintem a legtöbb emberben nem olyan vélemény születik, amitől féltened kellene magad. Viszont ha igen, ők is idővel meg fogják szokni, hogy mi a helyzet, és nem nagyon fognak veled foglalkozni.
Ha pl. csinos, fiatal lány vagy és a fiúk megnéznek, az meg ne zavarjon túlságosan. Idővel hozzá fogsz szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!