Hogy tudnék változtatni rajta?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki nagyon más mint a többi lány.Úgy megy,mint egy fiú úgy is viselkedik.Állandóan be van rúgva és minden nap iszik.Már nagyon zavar,ha elmegyek vele valaha mindenki megbámul minket.Hogy tudnék változtatni rajta?SEGÍTSETEK!2012. jún. 25. 22:13
1/8 anonim válasza:
nem lehet hogy valami baj van a családjában és azért viselkedik így? ha nagyon nagy a baj akkor muszáj lesz szólnod a szüleinek, amiért először utálni fog, de azán rájön hogy te a legjobbat kartad. Vagy ültesd le és mondd meg neki hogy zavarba hoz, és hogy ezen változtasson.
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gond náluk egyedüli gyerek,meg van mindene.Az pedig kizárt dolog,hogy a szülei sem szólnak neki és nem veszik észre,hogy iszik.
2012. jún. 25. 22:19
3/8 anonim válasza:
jujj.. hát akkor sztem mondd meg neki hogy téged ez nagyon zavar. Nekem is van ilyen barátnőm, és szerintem csak az van rá hatássla ha a legjobb barátai leülnek vele és megbeszélik hogy mért csinálja ezt és ez így nekik nem jó.
4/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam vele beszélni,de nem értem el vele semmit.De am.kiskora óta ilyen és még is több pasi bepróbálkozik nála,mint nálam.Talán azért,mert könnyűvérű?
2012. jún. 25. 22:27
5/8 anonim válasza:
nem. hanem mert úgy viselkedik mint 1 pasi. ez nem baj, ő ilyen. azért próbálkozik nála be több pasi mert közelebb áll hozzájuk a gondolkodásmódja. De gondolom ha így iszik, a pasik se nagyon fogják keresni, és így neki is rossz lesz.
6/8 anonim válasza:
pont azért ilyen mert otthon megkap mindent, mi a száma amúgy?:D
7/8 A kérdező kommentje:
Táborban voltunk és egy nap alatt 3 idegen fiút elégített ki.Akkor mi ez ha nem könnyűvérűség?
2012. jún. 25. 22:34
8/8 anonim válasza:
huhh.. hát sajnálom, hogyha tényleg nem hallgat rád, pedig te vagy a barátnője, akkor az lenne a legegyszerűbb ha egyszer te is úgy viselkednél mint ő (lehetőleg akkor amikor ő józan) és akkor majd átérzi a helyzetet.. de ez azért durav lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!