Tényleg ciki, hogy 14 évesen szeretem az ilyen sorozatokat?
Figyelt kérdés
Most megyek gimnáziumba. A volt osztálytársaim gáznak tartották a sorozatokat, amiket nézek, és kicsúfoltak.
a disney csatornán szoktam nézni a következőket:
Sok sikert, Charlie!
Zsenipalánták
Zack és Cody
Nem tudom ismeritek-e ezeket. Nem rajzfilmek, élő emberek játszanak benne, szerintem az osztálytársaim magán a csatorna címén akadtak ki.
Mit gondoltok?
2012. aug. 10. 20:44
11/11 anonim válasza:
Mint már előttem is mondták páran, hogy nem ciki én is ezen a véleményen vagyok. Ha te szereted, akkor nézd és ne érdekeljen a mások véleménye. Én most vagyok 14 éves és igaz, hogy nem szeretem annyira azokat amiket felsoroltál, de csak azért mert meguntam őket, 1-2 éve szerettem. Én a Disney-n az Amerikai Sárkányt szoktam nézni, igaz hajlani 2 kor megy, de fennt maradok, hogy megnézzem, mert szeretem. És őszintén nem érdekel, hogy ki mit gondol arról, hogy szeretem. Én alig nézek tévét, mert az animéket szeretem, és lehet, hogy ciki, de mindenkinek más az izlése, főleg, hogy ezeket a filmeket/animéket a mi korosztályunknak csinálják. Szerintem bárki bármilyen filmet néz az nem ciki! Ha neki tetszik/ neked tetszik nézze/nézd nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!