Miért adnak mostanában egyre többen külföldi nevet a gyereküknek?
Vannak olyan nevek, amelyek itt, M.o.-n is megállják a helyüket, de mikor egy ilyen igazi, magyar vezetéknév mellé odabiggyesztenek mondjuk valami külföldi nevet, az olyan fura. Én félig angol vagyok, ezért kaptam egy abszolút angol nevet, de mindenki azt hiszi, hogy a szüleim csak szórakozásból adták, mert manapság már közkedveltek a külföldi nevek és nem hiszik el, hogy angol vagyok. Ez olyan idegesítő.
16/L
nem szándékoztam többet ideírni, csak olvasni a véleményeket,de mivel a kommentben feltettél még egy kérdést, hogy miért van ez, hogy egymásra kontráznak az emberek...tudod, úgy gondoltam, hogy ha kifejtem a véleményem egy másik kommentel kapcsolatban, az is lehet hasznos. szerintem van benne ráció. sajnálom, ha ezzel nem tetszést váltottam ki benned, nem ez volt a célom..csak szerintem neked sem tetszene, ha egy nálad 4 évvel fiatalabb valaki kiosztana ;)
első.
"Nekem sokkal másabb lenne, rosszabb, mivel imádom hogy ne magyar a nevem és hogy görög eredetű a nevem. amúgy 16/L vagyok, de nevem nem szeretném ideírni mert elég ritka
Ez a válasz 20%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:37"
"mert a Tóth Dszesszika, meg Kovács Kárlító szerinted olyan húde egyediek? szerintem nagyon bénák..."
a Tóth Lüszit kifelejtetted:) az a csúcs XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!