Ez normális? Ti milyet képzeltek el?
Figyelt kérdés
168 cm vagyok,53 kg és 14 éves.Szerintetek ez jó? Ha ezeket elolvassátok nektek milyen kinézetű lány jut eszetekbe? Előre is köszi :)2012. aug. 10. 08:18
1/19 anonim válasza:
Nekem egy 168 centis, 53 kilógrammos, 14 éves lány jut eszembe erröl :)
2/19 A kérdező kommentje:
Na köszi :P Nem úgy hanem husis,vékony vagy nem tudom :P Na jó inkább hagyom...korán van még :D
2012. aug. 10. 08:39
3/19 kR1ss19 válasza:
Nem minden a külső, de az pont jó amit leírtál ;)
4/19 A kérdező kommentje:
köszi.amúgy igaz.a barátaim közül én vagyok majdnem az egyetlen akit nem érdekel annyira a külső...nekem a belső jobban számít. :)
2012. aug. 10. 10:27
5/19 anonim válasza:
Érdekeljen a külső is, legyél magadra igényes. :)
A 168-hoz az 53 nem rossz, de inkább a tükör számítson.
Én hiába írom, hogy 100kg vagyok, az én magasságomhoz ennyi kell, némelyik nő még kockahasat is lát nálam. :)
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy én igényes vagyok magamra...A fiúknál nem érdekel ANNYIRA a külső.
2012. aug. 10. 12:02
7/19 anonim válasza:
Szia szerintem jó. Én 160 vagyok 46 kg-nak néznek és 50 vagyok(izom) :D
8/19 A kérdező kommentje:
Izom az rajtam is van.Nem kevés. :D Te sportolsz? Ha igen,mit?
2012. aug. 10. 13:03
9/19 kR1ss19 válasza:
Én se úgy gondoltam hogy ne legyen igényes, csak nem kell 150kg smink meg 50000Ft-os ruha amit havonta cserél, csak a belső is számít, hogy nem egyik napról a másikra vált le egy másik pasira és a képedbe hazudik hogy nem csalt meg.
10/19 A kérdező kommentje:
Bocsi akkor.Amúgy amiket leírtál egyik sem igaz rám.Egyáltalán nem sminkelem magam.A cipőváltogatás,mivel nem vagyunk gazdagok amúgy se menne.Barátom nincs.És én inkább olyan vagyok,aki megmondja az igazat,még ha e miatt néha bunkónak is tartanak...Én ilyen vagyok :)
2012. aug. 11. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!