Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk. Eléggé gáz ha elsírtam...

Fiúk. Eléggé gáz ha elsírtam magam egy filmen?

Figyelt kérdés
tegnap néztem egy filmet. nagyon szomorú film volt és elsírtam magam! Szerintetek nagyon Gáz?
2012. aug. 9. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne az? Mondjuk,ha konkrétan sírtál az számomra is meglepő,de kiből mit vált ki egy-egy film..Ha szomorú volt,akkor ez a normál reakció rá.

Férfi vagyok,de nekem is volt már könnyes szemű film nézés,példának okáért mondjuk a Távkapcsnál.

2012. aug. 9. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
én minden jó filmen sírok. mi a címe?
2012. aug. 9. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Egy filmen én is könnyeztem: Az utolsó szamuráj c. film vége felé.
2012. aug. 9. 10:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Én egy animációs filmen mondjuk nem mondanám hogy sírtam. inkább elkezdtem könnyezni. amúgy az volt a neve a filmnek hogy UP!
2012. aug. 9. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
de hát ez a kutya beszéééél
2012. aug. 9. 13:16
 6/8 A kérdező kommentje:
igen. nagyon szép film!
2012. aug. 9. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz:D

Nálam a Marley meg én c. film azon részénél szakadt el egy kicsit a cérna, mikor épp' altatják el a kutyát és John beszél még hozzá folyamatosan, amíg még él.

2012. aug. 10. 23:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. köszönöm a válaszokat. akkor ezek szerint nem csak nekem van nagy szívem!:)
2012. aug. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!