Fiúk. Eléggé gáz ha elsírtam magam egy filmen?
Figyelt kérdés
tegnap néztem egy filmet. nagyon szomorú film volt és elsírtam magam! Szerintetek nagyon Gáz?2012. aug. 9. 09:47
1/8 anonim válasza:
Miért lenne az? Mondjuk,ha konkrétan sírtál az számomra is meglepő,de kiből mit vált ki egy-egy film..Ha szomorú volt,akkor ez a normál reakció rá.
Férfi vagyok,de nekem is volt már könnyes szemű film nézés,példának okáért mondjuk a Távkapcsnál.
2/8 anonim válasza:
én minden jó filmen sírok. mi a címe?
3/8 anonim válasza:
Egy filmen én is könnyeztem: Az utolsó szamuráj c. film vége felé.
4/8 A kérdező kommentje:
Én egy animációs filmen mondjuk nem mondanám hogy sírtam. inkább elkezdtem könnyezni. amúgy az volt a neve a filmnek hogy UP!
2012. aug. 9. 10:22
6/8 A kérdező kommentje:
igen. nagyon szép film!
2012. aug. 9. 16:13
7/8 anonim válasza:
Nem gáz:D
Nálam a Marley meg én c. film azon részénél szakadt el egy kicsit a cérna, mikor épp' altatják el a kutyát és John beszél még hozzá folyamatosan, amíg még él.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem. köszönöm a válaszokat. akkor ezek szerint nem csak nekem van nagy szívem!:)
2012. aug. 11. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!