Valaki segítene lefordítani (eléggé fontos)?
Egy most indult játék supportjára írnék angol nyelvű üzenetet, mivel sajnos nem működik a játék rendesen.
A következőket kellene angolra lefordítani: (megpróbálok nagyon tömören fogalmazni)
- Teleportálásnál. Kb. minden 2.-nál.
- Pár hónapja játszottam a bétával is, és akkor is fennállt ez a probléma.
- Teleportálásnál, a bal alsó sarokban 85-95% között megakad a töltés. Várhatok bármennyit, nem tölti be, csak a játék újraindítása segít.
- Előre is köszönöm a válaszukat.
Ezeket kellene, nagyon szépen megköszönném. :)
This happens with almost every second teleportation. I played the beta a few months ago and it had the same problem:
During teleportation in the bottom left corner the loading progress stalls at 85-95%. I have to restart the game because it won't finish loading.
Thanks for your answer
Nagyon köszönöm.
Igen, szétnéztem már tegnap a játék fórumán, de úgy látszik csak nekem van ilyen jellegű problémám. Ez összefügghet azzal is, hogy kb. 30 órája üzemel a szerver, és nagyon kevesen regisztráltak még eddig. Remélem a support tud segíteni.
Még1x nagyon köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!