Mingyárt itt a september, nekem meg új iskola. Valami tippppp?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 10:08
1/13 anonim válasza:
Ne maszturbálj órán, és ne sz@rj a tanár asztalára.
2/13 anonim válasza:
Ilyen helyesírással neked szarral meszeltek!
3/13 A kérdező kommentje:
a tippppp-et direkt írtam úgy!
És normális válaszokat!
2012. aug. 7. 10:26
4/13 A kérdező kommentje:
Ja és még csak annyit hogy velem te ne kotoszkodj,mert lehet hogy csak 12vagyok,de attól még nagy a szám.
És nehogymár egy ismeretlen oktason ki!
2012. aug. 7. 10:30
5/13 anonim válasza:
Kamu kérdésre nincs komoly válasz.
6/13 anonim válasza:
mindjárt
szeptember
tipp
Okoska!!! Erről beszélek. Legalább ne neked álljon már feljebb, ha kiderül, hogy hülye vagy!
7/13 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor azt meg félre nyomtam!
Nagy dolog!
De mindegy nem szeretek kotoszkodni!
2012. aug. 7. 11:12
8/13 anonim válasza:
Hülyegyerek a mingyárt az nem elgépelés.
És ha nem akarsz ismeretlenektől kioktatást, akkor kérdezd meg anyádat, hogy mi a baj a leírtakkal. Biztos büszke rád.
10/13 A kérdező kommentje:
Nemám záujem si radšej učiť slovenské pravopisu (pretože to je miesto, kde žijem), než maďarčine. Tak som proste normálne odpoveď spýtal som sa, že nebol informovaný o maďarskej právo o písaní, takže veľa slov (a to bude dostať von)!
2012. aug. 7. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!