Hetedikben túlzás a smink?
Van egy-két osztálytársam (13 évesek, hozzáteszem), akik sajnos már most romlott rib@ncok. Az egyik a suliöltözőben melltartóban járkál fel-alá, fogdossa a melleit és közben olyanokat mondogat, hogy "jaj, le kéne már szoknom a cici mániámról..." A másik pedig teljesen pucéran mutogatja magát az USZODA ÖLTÖZŐJÉBEN is. Egyszer, amikor sajnos mi hárman maradtunk utoljára az öltözőben, (és elkezdtek b@szogatni, hogy milyen kicsi a mellem...) megkérdeztem, hogy ők tényleg ettől érzik magukat nagylánynak? Attól, hogy rib@nckodnak? És erre válaszoltak egy olyat, amire egyáltalán nem számítottam. Azt mondták, igen, ők nagylányok, és igen, rib@ncok. Na ott helyben dobtam volna egy hátast.
Hozzájuk képest szerintem egyáltalán nem olyan rossz dolog, amit kérdezek, bár valószínűleg ők lennének az elsők, akik leszólnának egy kis smink miatt. xD Szánalmas gyökerek.
hát ne törődj az ilyen ribancokkal, hogy mit mondanak!! Nagyon gázak lehetnek!! én adnék nekik pár pofont, ha beszólnának! (pedig még sosem verekedtem)
Igen, nem túlzás a smink hetedikbe. Egy kis szempillaspirál, meg szemceruza. aztán ennyi
alapozót azt ne nagyon használj, csak ha nagyon pattis a bőröd.
Éppen attól fogsz különbözni, és értékesebb maradni, hogy nem kezdesz te is sminkelni.
Szemhéjtus 13 éves korban? Na ne.
Utána pedig mi jön?
Nálunk az általános iskolában megtiltják egyébként a tanárok.
Négyeske, szerintem mi is, mind voltunk/leszünk hetedikesek, tudjuk, milyen érzés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!