Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell dolgozni? Én úúúgy...

Miért kell dolgozni? Én úúúgy utálok.

Figyelt kérdés

Amikor dolgozom,alig várom,hogy vége legyen.

És 10 éve minden munkanap reggelén úgy érzem magam,mintha a vesztőhelyre mennék.Pedig nem is a legrosszabb a munkám,a fizetésem viszont vicc kategória.

2012. aug. 6. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez sokaknál így van, nem kell cigánykodni.
2012. aug. 6. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is cigánykodom,mivel dolgozom. De úúúgy utálok.
2012. aug. 6. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
ez van..sokan utálnak és a legfőbb ok "vicckategóriás" fizetés.
2012. aug. 6. 09:26
 4/7 Antimod ***** válasza:

Én is azt látom, hogy csak olyan munkahelyen érdemes dolgozni, ahol tényleg értelmét érzed.

Én most ezen fogok dolgozni, valószínű többet, mint valaha.

A másik, hogy sok munkáltató robotnak nézi az alkalmazottat, és elvárja tőle az egyenletes teljesítményt. Embernél ez lehetetlen, de vannak olyan "emberi" főnökök, akiknél belefér ez-az, megértőbbek, ha nem olyan a napod, mint általában.

2012. aug. 6. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha van családod, akkor értened kell, hogy valahogy el kell tartanod a családod.. ha nincs még, akkor jobb ha megalapozod nekik a valószínűleg jobb életet.

Ha van biztos lehetőséged egy másik munkára, akkor válts ha azt érzed jobb megoldásnak.

2012. aug. 6. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol farikcsaaa?
2012. aug. 21. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Úszómester vagyok,illetve uszodagépész.De tök mindegy mi a munkám,úúútálom a kötöttséget.
2012. aug. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!