Ha találtam 1 boritékba 1köteg 20ezrest hol keressem a tulajdonosát? átvan kötve 1 papirszalaggal amin az van h 2 millio
:DDDDDDDDDDD ez most komoly b*sszameg??
hát ez egy nagyon nagy összeg.
gondolom a rendőrségnek szólj.
de ez kamu kérdés szerintem :D
na látod ez egy jó ötlet ! nagyon ritka az ilyen :D
fotózd le kérlek
Hm. Én a helyedben diszkréten érdeklődnék, nem volt-e rablás az elmúlt órájban az adott áruházban.
Ha volt,akkor a pénz bűncselekmény során elrabolt cucc,és mint ilyen, bizonyíték - ja és nagyon komoly balhéba keveredhetsz, ha a gyanú valahogy rádterelődik... ma már a nagyobb áruházak mind be vannak teljesen kamerázva...szóval én a helyedben vinnék 2 tanut,akik igazolják a történetedet(s később,ha esetleg a rendőrök esetleg korruptak lennének,s közben elköltenék a pénzt magáncélra,akkor azt is igazolnák, hogy egyáltalán volt,létezett az a pénz),s leadnám a pénzt...aztán ha nem lenne meg a pénz-bizonyítottan- jogos tulaja,akkor elvben az automatikusan téged illet...hacsak le nem nyúlódik közben a rendőrségen belül...
Amúgy egy gondolat:én ide, sőt SEMMILYEN INTERNETES OLDALRA ilyen információt,kérdést nem írnék ki...Ezzel most mit akartál voltaképp elérni?
Azt, hogy legyenek irigyeid, rosszakaróid? Szerintem sikerült.
Attól függ, amitől lóg.
Ha maffiózók veszítették el, akkor azoknak nem szívesen adnám vissza, bár volt egy nagyon izgi amcsi film, amely épp erről szólt: a szimpatikus főszereplő talál egy csomó pénzt, amivel lelép, de a maffia a nyomában van. Annak a filmnek amúgy jó lett a vége, de muszáj volt neki, mert különben nem sokan nézték volna meg. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!