Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiú vagy lány barátok a jobbak? F

Fiú vagy lány barátok a jobbak? F

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 00:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát az biztos, hogy türelem és sok beszélgetés kell hozzá. :)

De mint mindenre, erre is igaz, hogy mikor nem keresed, akkor fogsz belebotlani.

2012. aug. 8. 21:36
 12/22 A kérdező kommentje:

hát elég sokat beszélgettem 1-el akivel kölcsönös volt a szimpátia, aztán meguntam h nem lesz smmi és hagytam az egészet..

szval nem vagyok nagyon türelmes, de azért türelmetlen se

2012. aug. 8. 21:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Az mit takar, ha szabad kérdezni, hogy "nem lett semmi"? Mit szerettél volna?
2012. aug. 8. 22:32
 14/22 A kérdező kommentje:

hát csak simán barátkozni, v is ő akart velem, mert én neten nem szoktam , aztán meg lekoptatott..

pedig jól elvoltunk, erre már amikor megkedvelem vége, mostmeg szar a kedvem..

2012. aug. 8. 22:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja...Megértelek, sajnálom :/. A lényeg, hogy ne görcsölj rá, ha megismerkedsz egy lánnyal, ne rögtön azt nézd, hogy barátok lehettek. Remélem, hamarosan összejön, kitartást hozzá :)
2012. aug. 8. 22:50
 16/22 A kérdező kommentje:

köszi :)

am nem volt azért rögtön, meg én csak elhívtam 1 kicsit szórakozni h menjünk el vhova és onnantól kezdve vége is lett mindennek..

mondjuk ha nem lett volna ilyen jófej csaj akk lehet nem keseregnék már rajta :D

2012. aug. 8. 22:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen, akiknek "megtetszik" a természete, azt nehezebb elengedni. :) Megértem a csalódottságod, velem is volt már ilyen, nem is egyszer. Sajnos, lehet, hogy nem ez lesz az egyetlen. Úgy nézd, mint egy lehetőséget, ami vagy sikerül, vagy nem, mert akkor nem fogsz akkorát koppanni. :)
2012. aug. 8. 23:07
 18/22 A kérdező kommentje:
á, nem lesz több ilyen.. többet senkinek nem engedek csak aki élőben jön oda és még úgyis van esély ilyenre de legalább kisebb :)
2012. aug. 8. 23:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez jó, pozitív hozzállás. :) Biztosan fog sikerülni, csak ne add fel. :)
2012. aug. 8. 23:53
 20/22 A kérdező kommentje:
köszi h meghallgattál :)
2012. aug. 8. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!